Thorildsvägen 8 / Kungsholmen / Stockholm

Öppen spis, balkong och optimalt planerad minitrea!

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
2 945 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Thorildsvägen såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Thorildsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Thorildsplans mysigaste lägenhet med många fina originaldetaljer, balkong och öppen spis. Du välkomnas in i en stor hall med plats för avhängning och slittåligt golv. Väggarna är ljusa och det är genomgående för hela lägenheten. Från hallen når du lägenhetens kök som följer den rundande väggen i trapphuset, vilket skapar en härlig karaktär och harmoni. Köket är praktiskt och fullutrustat. Skepparfönstret och dubbeldörrarna med spröjsat glas ut till balkongen ger ett stort ljusinsläpp och på balkongen kan du njuta av eftermiddagssolen.

Vidare in i lägenheten har du ett fräscht badrum med mockafärgat golv med golvvärme och vita kaklade väggar. Vikdörrar i glas, kombinerad tvättmaskin, handdukstork och stor spegel. Handfat med kommod, wc och ett vägghängt skåp för ytterligare förvaring. Från hallen når du sedan tamburen som idag nyttjas som ett arbetsrum men fungerar likaväl som bibliotek med en platsbyggd bokhylla.

Från tamburen når du bostadens hjärta, vardagsrummet. Ett socialt, rymligt och trivsamt rum med en fungerande vacker öppen spis. Vardagsrummet når du via paraddörrar i spröjsat glas från tamburen och välkomnas av ett stort fönster som släpper in gott om ljus och vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet är lättmöblerat och man får plats med soffa, tv-möbel och annan önskvärd inredning.

Vidare in i sovrummet finns det gott om plats för stor dubbelsäng, nattduksbord och god förvaring i garderoberna som går längs ena väggen. Från det stora sovrummet når man det mindre rummet som är avdelat med en vacker glasvägg av spröjs i samma 20-tals stil som resten av lägenheten. Det mindre rummet är ljust och rymmer fullstor säng, skrivbord och garderob och nyttjas i dag som barnrum. Tack vare skenor i taket går det lätt att dra för gardiner så att de båda sovrummen är helt avskilda.

Vidare finns en innergård som går att boka för de boende. Där finns grill, en liten sandlåda och utemöbler. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Lägenheten är en pärla i lugnt läge i trivsamma Thorildsplan, föreningen är äkta med en mycket god ekonomi och alla stora renoveringar bakom sig.


Registrerad som 2 rum och kök men disponeras idag som 3 rum och kök.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.