Torsgatan 39, vån 5

Torsgatan 39, vån 5

Slutpris

5 950 000 kr


Vasastan— Stockholm

Torsgatan 39, vån 5


Slutpris
5 950 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus 2:a högst upp i huset med populära attribut!

Accepterat pris! Ljus 2:a högst upp i huset med en mängd populära attribut så som serveringsskåp, genomgående fiskbensparkett, fönster med spröjs och spanjoletter samt speglade dörrar. Hallen har tapeter ifrån Svenskt Tenn och erbjuder avhängning direkt till vänster om entrén samt förvaring via en garderobsvägg till höger (ingår i köpet) samt en inbyggd garderob. Vardagsrummet är luftigt och har ett vackert ljusflöde ifrån ett stort fönsterparti, härifrån kan ni blicka ut över takåsar, himmel och ner mot Vasaparken. I rummet finns utrymme för en större soffgrupp samt mediamöbel och bokhylla eller annan trivselmöblemang. Köket är fullutrustat och har diskmaskin samt yta för en matplats intill ett utav rummets två fönsterpartier. Sovrummet går i en rofylld mörkblå ton, här kan ni ha en rejäl dubbelsäng samt arbetsplats. Förvaring har ni via en garderobsvägg (som ingår i köpet). Det helkaklade badrummet finner ni i direkt anslutning till sovrummet och erbjuder tvätt- samt torkmaskin med yta för avlastning och förvaring ovanför. Det finns även en gäst-wc i samband med serveringsgången intill hallen. Till bostaden hör två förråd.

Brf Gjutaren Mindre 5 är en äkta förening som äger marken. Fastigheten byggdes 1926 och föreningen omfattas idag av 20st bostadsrätter samt 1st lokal vilken idag hyrs av Genera Networks AB. Vinden finns kvar som en dold tillgång i föreningen (idag finns där tvättstuga och förråd som skulle kunna flyttas till källarplan). Stambytet skedde år 2000. Föreningen har god ekonomi och låga avgifter som inkluderar bredband, kabel-tv, värme och vatten. Enligt årsredovisningen från 2020 så var belåningen endast 4 692kr/kvm och årsavgiften så låg som 372kr/kvm i snitt.

Bostaden befinner sig med närhet till allt. Restaurang- och cafeeutbudet i området är rikligt och du når enkelt Birkastans stora utbud på Rörstrandsgatan, men även mysiga Oljebaren, STHLM TAPAS och Esa Sushi på samma gata! Matbutiker, service utbud, diverse shopping och gymanläggningar är alltid nära till hands. Värt att nämna är den trendiga matbutiken Cajsa Warg. En kort promenad från bostaden finner du Vasaparken och Hagaparken. Här har ni goda komminikationer med närmsta tunnelbana (Sankt Eriksplan) och bussar (bl.a 4:an, 3:an och 77:an) runt hörnet. En kort bit bort finner ni Odenplan med både tunnelbanelinjer, pendeltåg och bussar. Gula linjen kommer även ansluta längre fram. Till T-centralen tar du dig på 3 minuter kommunalt."

Välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
1 829 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-10-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2022-10-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Torsgatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.