Ture Nermans Gränd 4, 3tr

Ture Nermans Gränd 4, 3tr

Slutpris

4 475 000 kr


Nedre Kungsholmen— Stockholm

Ture Nermans Gränd 4, 3tr


Slutpris
4 475 000 kr

Nedre Kungsholmen— Stockholm

Smakfull och välplanerad tvåa med låg avgift! Utmärkt läge vid Norr Mälarstrand!

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 2:a med låg avgift och lugnt läge i trevliga kvarter vid Norr Mälarstrand!

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Här får du plats med soffgrupp, mediamöbel, matgrupp för 4-6 personer samt annan önskvärd trivselinredning. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti, generös takhöjd och speglade dörrar från fastighetens byggår 1930. Bostaden är ljus med genomgående fina ytskikt, som fiskbensparkett och vackert ljust furugolv i kontrast mot de vita väggarna. Rofyllt och väl tilltaget sovrum med härlig utsikt mot gård och Pontonjärparken. Vidare erbjuder bostaden ett kök med all tänkbar utrustning du behöver samt ett fräscht stilrent badrum.

Ett tryggt boende med en mycket låg avgift om 1112 kr/mån där tv och internet ingår, i den välskötta och stabila föreningen Brf Göken. Under föreningens byggnader finns ett garage i två plan med ca 280 parkeringsplatser. Medlemmarna i föreningen har förtur i kön och hyran för en garageplats är 1300 kr/mån.

Närhet till Norr Mälarstrand med promenadstråk längs Riddarfjärden och grönområden i Rålambshovsparken. En kort promenad bort ligger Fridhemsplan med stort utbud av både service, restauranger och kommunikationer. Här bor du i lugna och mycket populära kvarter med områden som erbjuder närservice där det myllrar av restauranger och cafeér runt hörnet. Ett stenkast bort finner du också vatten och rekreationsområden samt kommunikationer som tar dig till Stockholm city på ca 10 minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
48.8 kvm
Avgift
1 112 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.