Ulriksborgsgatan 7

Ulriksborgsgatan 7

Slutpris

5 250 000 kr


Kungholmen— Stockholm

Ulriksborgsgatan 7


Slutpris
5 250 000 kr

Kungholmen— Stockholm

Suveränt planerad trea i genomgående fint skick

Accepterat pris. Varmt välkomna till en otroligt välplanerad trea med balkong och eftermiddagssol, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rejäla sovrum, gott om förvaring samt stort badrum. Här bor ni i en populär förening som äger marken. Trevliga kvarter med närhet till service, kommunikationer, parker och grönska. Bostaden erbjuder genomgående fräscha och ljusa ytskikt, parkettgolv, ett fint ljusinsläpp samt fullt maskinellt utrustat med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Föreningens ekonomi är mycket god och inga större renoveringar planerade. Här har ni som boende tillgång till garage, gård, cykelrum, samt tvättstuga. Gym i fastigheten.

Huset ligger på en lugn återvändsgata med närhet till det mesta. Badplatser vid Hornsbergs Strand, Kristinebergsklipporna och Fredhällsklipporna, natursköna områden vid Rålambshovsparken. I närområdet har du ett bra serviceutbud i Lindhagens galleria med bland annat ICA Maxi, Systembolaget, apotek och restauranger. Promenadstråk längs vattnet som som tar dig runt Kungsholmen. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje på Thorildsplan alternativt blå linje vid Stadshagen. Från Fridhemsplan tar du dig även enkelt till Bromma flygplats med flygbussarna. Promenadavstånd till Fridhemsplan.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 524 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 18 (Hiss finns)
Såld
2023-04-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ulriksborgsgatan såldes av oss 2023-04-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ulriksborgsgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.