Ulriksborgsgatan 9, 15 tr

Ulriksborgsgatan 9, 15 tr

Slutpris

3 400 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Ulriksborgsgatan 9, 15 tr


Slutpris
3 400 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Fantastisk etta med rymlig inglasad balkong!

Välkommen till denna fantastiska etta med en rymlig inglasad balkong, perfekt lägenhet för den som söker komfort och närhet till både gröna och blå tunnelbanan.

- Inglasad balkong med eftermiddagssol
- Separat sovalkov
- Walk-in-closet
- Stora fönsterpartier
- Förening utan större planerade renoveringar i närtid

Lägenheten har en genomtänkt layout som skapar en öppen och luftig atmosfär. Det generösa vardagsrummet har stora fönster för naturligt ljus och gott om plats för avkoppling och underhållning. Här har du möjlighet att inreda med soffgrupp, matbord och andra möbler för att skapa din optimala vardagsmiljö. Det ljusa och vita köket ligger i öppen planlösning och har gott om arbetsytor och är utrustat med det som behövs för den kräsne. Det stora badrummet har en duschhörna och tvättmaskin för maximal bekvämlighet. Mycket god förvaring i garderober i hallen samt walk-in-closet.

Höjdpunkten är den rymliga balkongen, perfekt för soliga dagar och sommarkvällar. Du kan skapa en liten oas med utemöbler och njuta av frisk luft och vacker utsikt.

Brf Lindhagensterrassen 1 är en äkta och markägande förening som bildades 2004 och består i dagsläget av 161 bostadsrättslägenheter. Föreningen har god ekonomi och har vissa år erbjudit medlemmarna avgiftsfria månader. Fastigheten består av 2 flerbostadshus med adresserna Ulriksborgsgatan 7-9. Föreningen godkänner delat ägande utan krav på minsta ägarandel. Juridisk person godkännes ej.

Lägenheten har utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till kollektivtrafik. För naturentusiasten finns grönområden för promenader och picknickar.


Boarea
40 kvm
Avgift
3 014 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
15 av 18 (Hiss finns)
Såld
2024-01-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ulriksborgsgatan såldes av oss 2024-01-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ulriksborgsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sophie Karlsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.