Untravägen 1, 3 tr

Untravägen 1, 3 tr

Slutpris

3 020 000 kr


Hjorthagen— Stockholm

Untravägen 1, 3 tr


Slutpris
3 020 000 kr

Hjorthagen— Stockholm

Tre trappor upp i huset finner ni denna optimala tvåa om 44 kvm med lummig grönska precis utanför, i populära Hjorthagen.

- 2 ROK
- Insynsfritt läge
- Fönster i två väderstreck
- Stort sovrum
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Nära till Ropstens tunnelbanestation
- Natursköna områden alldeles intill

Social och trevlig planlösning med fönster i två väderstreck vilket bidrar till att lägenheten är härligt ljus. Praktiskt och fint kök, rymligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ. Sovrummet ligger avskilt och rofyllt med träden som närmsta granne. Bra förvaring tack vare flertalet garderober i hallen, även sovrummet rymmer ytterligare önskvärda förvaringslösningar. Detaljer så som vackert golv, speglad dörr och charmiga fönsterbeslag ger lägenheten karaktär.

Lägenheten ligger i en av de klassiska funkishusen från 30-talet ritat av Hakon Ahlberg, en vacker k-märkt fastighet. Brf Hjorthagshus är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1936, mycket välskött och stabil. Fastigheterna innehas med tomträtt. Avtalet sträcker sig fram till 2025. Föreningen upplåter ca 350 lägenheter med bostadsrätt och 10 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns vackra förgårdar som alla boende har möjlighet att disponera och i trapphusen finns gemensamma vädringsbalkonger. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns med en lägsta ägarandel på 50%. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Få känner till Hjorthagens naturkänsla och charm, en oas i stan fast på landet med gång- och cykelavstånd till city. Omgivningen är idyllisk med låg bebyggelse såsom vackert tidigt 1900-tal och stilren funkis. I området finns matbutik samt på gångavstånd stor matbutik Hemköp, skola, dagis, bibliotek, Hjorthagens IP och vårdcentral. Utbudet ökar ständigt i och med Norra Djurgårdstadens tillväxt. Alldeles intill bostaden stannar busslinjer som tar dig till stan och några minuter promenad bort finns Ropstens tunnelbana med röd linjen som tar dig in till city. Vid Ropsten finns även gott om busslinjer mot både Lidingö, Ca 5 min med tunnelbanan till Karlaplan med köpcentrum Fältöversten där du finner klädbutiker, inredningsbutik, matbutiker, systembolag, caféer och restauranger. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje station Ropsten samt buss 55 som går med tät trafik.


Boarea
44.2 kvm
Avgift
3 735 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Untravägen såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Untravägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.