Upplandsgatan 67, Gårdshus, Nb / Vasastan / Odenplan / Stockholm

Elegant 1:a (möjlig 2:a) med bevarade originaldetaljer i hjärtat av Vasastan!

Slutpris
3 240 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 808 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Bv (Hiss finns)
Såld
2019-04-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Upplandsgatan såldes av oss 2019-04-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Upplandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan / Odenplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Elegant 1:a med majestätisk takhöjd, i hjärtat av Vasastan! Bostaden har fina detaljer som spegelindelade dörrar, höga golvsocklar samt djupa fönsternischer. Ljust och rymligt rum där både soffgrupp och sovavdelning får plats. Stilrent kök där måltiderna äts vid trevlig bänk som är vänd mot fönstret. Helkaklat badrum med dusch. Mycket goda förvaringar i såväl tre inbyggda garderober som stort källarförråd om 7 kvm. Här har du det ultimata första boendet!

Här bor du i skön stadspuls och med en mångfald restauranger och butiker samt mycket goda träningsmöjligheter i närheten. På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken Vill du bo i kärnan av Vasastan har du hamnat helt rätt!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration