Upplandsgatan 36, 1tr

Upplandsgatan 36, 1tr

Slutpris

8 175 000 kr


Vasastan / Odenplan— Stockholm

Upplandsgatan 36, 1tr


Slutpris
8 175 000 kr

Vasastan / Odenplan— Stockholm

Fantastisk fin 3:a med kakelugn och balkong i hjärtat av Vasastan anno 1882!

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 80 kvm med högt i tak, balkong och fungerande kakelugn i bästa läget vid Odenplan!

Denna unika 1880-tals lägenhet erbjuder ett fantastisk ljusinsläpp genom stora fönster i vardagsrum och en härlig rymd med genomgående högt i tak. Du har en härlig balkong och fantastiska detaljer som fungerande kakelugn, takrosetter och stuckatur. Hela lägenheten har nyslipade golv i en vacker naturfärg.

Här finns ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord för upp till 6-8 personer samt generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier.
Lägenheten disponerar även två rofyllda sovrum varav Master Bedroom innefattar en dekorativ kakelugn och det andra ger direkt access till lägenhetens balkong!
Bra och yteffektivt kök med gott om förvaring bakom vita högblanka skåpluckor och matplats för ca 3 personer

Vid Odenplan i hjärtat av Vasastan bor du i ett centralt och attraktivt läge med närhet till bland annat kommunikationer, matbutiker, restauranger, caféer och förskolor. Odenplan ligger runt precis hörnet, Vasaparken och Sankt Eriksplan en kortare promenad bort, storstadspulsen i city och Stureplan når du via 10 minuters promenad och för längre resor finns buss, tunnelbana och citybanan på 3 minuters avstånd. För den som gillar grönska finns flertalet mindre parker i närheten samt härliga Hagaparken där ni kan ta långpromenader längs Brunnsvikens vatten.

Söker du efter ett exklusivt boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
3 947 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.