Upplandsgatan 68, 4 tr

Upplandsgatan 68, 4 tr

Slutpris

7 300 000 kr


Vasastan— Stockholm

Upplandsgatan 68, 4 tr


Slutpris
7 300 000 kr

Vasastan— Stockholm

Sekelskiftestvåa med dubbla kakelugnar!

Fin 2:a i sekelskiftesanda högst upp i huset, kakelugnar och högt i tak!

- Fastighet anno 1905
- Två kakelugnar
- Två förråd
- Gemensam uteplats
- Natursköna områden alldeles intill
- Bra kommunikationer från Odenplan

I hjärtat av Vasastan hittar ni denna vackra sekelskiftestvåa med dubbla fungerande kakelugnar! Den generösa takhöjden skapar en härlig rymd i hela bostaden. Bostaden har en välkomnade hall med plats för avhängning. Genom ett valv öppnar vardagsrummet upp sig. Här är bostadens hjärta - vardagsrummet är stort med gott om plats för både sällskapsmöblemang och matplats. Här stoltserar en vacker fungerande kakelugn. I anslutning ligger köket med serveringsskåp som fint bevarats. Köket har gott om förvaring bakom ljusa fronter och exklusiv bänkskiva, samt är fullt utrustat. Stort sovrum med elegant kakelugn, gott om plats för dubbelsäng och sidobord samt förvaring i garderober. Badrummet ligger i anslutning till sovrummet och är helkaklat i vitt med tvättmaskin och bubbelbad. Detaljer såsom trägolv, höga golvsocklar samt djupa fönsternischer är genomgående och ger lägenheten karaktär.

Lägenheten ligger i ett vackert sekelskifteshus anno 1905. BRF Heimdall 16 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen upplåter 14 bostadsrätter om total 1 048 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna. Bostadsrättstillägg ingår i försäkringen. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns utan krav på minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av styrelsen. Föreningen har bland annat en fin och lummig innergård med utemöbler, välutrustad gemensam tvättstuga samt både cykelförvaring och snickarverkstad. Som en förlängning av föreningens innergård ligger Enkehusparken med öppna gräsytor med slingrande gångvägar och träd av olika arter och storlek.

Här bor ni ett centralt läge i Vasastan mellan stora grönområden och närhet till allt. Runt hörnet finns ett brett utbud av härliga restauranger och caféer såsom lilla ego och greasy spoon. I närheten finns även matbutiker som ICA supermarket och Coop. Promenadavstånd till Odenplan med mycket goda kommunikationer via pendeltåg, tunnelbana och bussar.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
2 673 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Upplandsgatan såldes av oss 2022-03-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Upplandsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.