Västgötagatan 21

Västgötagatan 21

Slutpris

5 150 000 kr


Södermalm / Katarina— Stockholm

Västgötagatan 21


Slutpris
5 150 000 kr

Södermalm / Katarina— Stockholm

Välplanerad tvåa med balkong - Högt upp i huset - Förening med garage

Välplanerad tvåa med balkong - Högt upp i huset - Förening med garage
Varmt välkomna till Västgötagatan 21, en fastighet från 2008 med närhet till allt! I högt läge på våning fem hittar ni denna trevliga bostad. Här har ni otroligt välplanerade kvadratmeter, sociala ytor, stora fönsterpartier och ett sovrum med walk-in closet.

Ni välkomnas in genom hallen, som bjuder på en fin översikt av hela lägenheten. Hallen har både garderob för ytterkläder samt skåp för skor. Kök och vardagsrum möter varandra i en social planlösning där ni enkelt lagar mat samtidigt som vänner och familj är placerade i soffan. Köket är stilrent och modernt i en naturlig färgskala. Här är det utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Gott om förvaring bakom både under- och överskåp. Mellan kök och vardagsrum finns en naturlig yta för matplats. Vardagsrummet får ett stort ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här får ni enkelt plats med soffgrupp, bord, tv-möbel och annan önskvärd inredning. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen som vetter mot en lugn innergård. Här kan ni njuta av årets varmare dagar och kvällar, med plats för möblering. Om du älskar att odla, får även dessa rum här!

Vidare har ni sovrummet, som ligger i anslutning från vardagsrummet. Här får det plats en större säng samt nattduksbord. Gott om förvaring för säsongens alla plagg i rummets walk-in closet, riktigt lyxigt! Avslutningsvis hittar ni badrummet som ligger i anslutning till hallen. Här är det helkaklat och utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin, wc och spotlights i taket.

Låter det här som ert nästa hem?
Välkommen på visning!

På Västgötagatan 21 bor du i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen består av 115 bostadsrätter och 4 lokaler. Föreningen har även 70 garageplatsen som föreningens medlemmar kan hyra. Hyresintäkterna för lokaler samt garage uppgår till ca 2,3 Mkr 2022, vilket är stabila intäkter till föreningens kassa. Föreningen har många gemensamma utrymmen för sina medlemmar, såsom stor tvättstuga, en gemensamhetslokal, miljörum, grovsoprum, särskilda utrymmen för barnvagnar och rullstolar i varje trapphus och cykelförvaringar. Föreningen har dessutom en lummig innergård där det finns utegrillar, grönska, träd och planteringar.


Boarea
50 kvm
Avgift
2 355 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-11-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Västgötagatan såldes av oss 2023-11-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Västgötagatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.