Västmannagatan 51 B / Vasastan / Stockholm

Optimal tvåa om 39 kvm vid Odenplan med stor uteplats

Slutpris
4 560 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
1 554 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västmannagatan såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Västmannagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid populära Odenplan finner du denna optimalt planerade tvåa om 39 kvm. Stor terass/altan (ca 10 kvm) belägen mot den mysiga innergården med plats för både matplats samt loungedel. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick och byggdes 2016 på uppdrag av bostadsrättsföreningen. . Alla fönster i lägenheten har Smart glas vilket gör att man enkelt med fjärrkontroll kan frosta av eller på. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. med plats för både soffgrupp samt matmöbler. Mysigt sovrum med walk in closet. Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan med nära till all möjlig kollektivtrafik. Pendeltågsstationen Stockholm Odenplan öppnade 2017. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det växande trekantstorget har Gustaf Vasa-kyrkan i ena kanten samt Stadsbiblioteket i den andra. Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken. Vill du bo i kärnan av Vasastaden har du hamnat helt rätt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.