Vävar Johans Gata 28

Vävar Johans Gata 28

Slutpris

4 610 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Vävar Johans Gata 28


Slutpris
4 610 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Social, sjönära 2:a från 2019 - Högt upp i huset med stor balkong!

Söker ni en 2:a med stor balkong, högt upp i huset i ett härligt sjönära område? Då har ni kommit rätt!

Varmt välkomna till Hammarby sjöstad och denna fantastiska lägenhet! Här har ni en social 2:a i toppskick med stor balkong i solläge. Lägenheten är från 2019 och bjuder på snygga materialval, optimal planlösning och rymliga rum. Här kan ni laga mat med favorit programmet i bakgrunden, kanske vännerna placerade i soffan eller varför inte flytta ut middagen till balkongen och njuta av kvällssolen? Det här köket är inte bara riktigt snyggt utan matlagning blir även en fröjd med de rymliga bänkytorna och de väl utvalda vitvarorna. Här finns spishäll med induktion så väl som matchande ugn och integrerad mikro. Efter middagen blir det enkelt att städa i ordning då köket även är utrustat med diskmaskin. Kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt! Det finns även tvättmaskin tillsammans med separat torktumlare i det rymliga badrummet som även är utrustat med golvvärme. Den här bostaden har verkligen alla de små detaljer som underlättar vardagen och sätter guldkant på tillvaron.
En plats att kalla sitt hem.

Brf Lugnet i sjöstaden är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Vågdalen 2 med tillhörande mark. Fastigheten färdigställes 2019 och har inga planerade kommande renoveringar eller avgiftsförändringar. Föreningen består av 116 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt, där båda lokalerna är uthyrda. Adresserna som omfattas är Båtbyggargatan 21 och 23, Skeppsmäklargatan 49, 51 och 53 samt Vävar Johans gata 28. Utomhus mellan huskropparna finns en lummig innergård med sittplatser, planteringar samt lekplats. Det finns även inom föreningen cykelrum, barnvagnsrum samt miljörum. Till föreningen hör ett garage med 59st bilplatser, varav 5st är laddplatser och 2st handikapplatser. Det finns även 3st MC-platser. För att erhålla en p-plats finns en kortare kölista som hanteras av styrelsen. Till föreningen finns även ett beviljat bygglov för att glasa in balkongen.

Populära Hammarby Sjöstad är en idyllisk, lugn oas med direkt närhet till både Stockholms Innerstad och vatten. Här bor du i direkt närhet till lugna kajpromenader, mysiga restauranger, bagerier, caféer, nya Carnegiebryggeriet, gym, padelbanor och grönområden. För den som vill ut och ta en promenad eller en löprunda, varför inte ta dig upp för Hammarbybacken som ligger i närheten och njuta av utsikten samtidigt som utmaningen. För de lugnare eller regniga dagarna finns även inom 10 minuters promenad Sickla köpkvarter där du har ett stort utbud av shopping, matbutiker, restauranger, gym och biograf. Vill du ta dig längre än så finns det både tvärbana och buss några få minuter från bostaden. Du kan även hoppa på den avgiftsfria båten som går mellan Lumabryggan i Hammarby sjöstad, Henriksdal och över till andra sidan vattnet till barnängsbryggan på Södermalm. För en liten summa kan du även ta båten M/S Emelie som via Danvikstull tar dig in till Nybrokajen vid Strandvägen. Med bil tar det endast några minuter så är du i stan tack vare Södra Länken och när du kommer hem parkerar du enkelt med boendeparkering eller egen garageplats i huset. Har du inte en egen bil så finns det flertalet bilpooler i området där du enkelt hyr en bil hemifrån och låser upp med mobilen. Allt för en enklare vardag! Och sist men absolut inte minst har vi det allra bästa - vattnet! Går du gatan ner från bostaden har du bland annat Lugnets terrass där du kan njuta på soldäcket och se ut över vattnet. Varmt välkomna på visning och att utforska det här fantastiska området!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 704 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-09-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vävar Johans Gata såldes av oss 2021-09-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vävar Johans Gata.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.