Virkesvägen 9A, 3 tr

Virkesvägen 9A, 3 tr

Slutpris

6 275 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Virkesvägen 9A, 3 tr


Slutpris
6 275 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högt belägen 3:a med balkong i sydväst-läge och fönster i tre väderstreck!

Härlig 3:a i lugnt, högt och soligt läge! Här erbjuds en luftig atmosfär med fönster som sträcker sig i hela tre (!) olika väderstreck som ger gott om naturligt ljus. Läget är utmärkt med balkongen som vetter mot ett promenadstråk. Solläget vetter mot sydväst, vilket innebär att du kan njuta av solen under dag och kväll!

Lägenheten har en modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat eller kopplar av i vardagsrummet. Mellan kök och vardagsrum finns även en utbyggd, specialgjord bardisk med sittplatser och vinkyl. Köket är vitt och fullt utrustat med samtliga nödvändigheter. Eftersom bostaden är ny från 2020 så kan du förvänta dig hög standard och genomgående nya fräscha ytskikt. Här ryms en matplats för ett sällskap på uppemot 6-8 personer.

Båda sovrummen är rymliga och strategiskt placerade i var sitt hörn av bostaden där båda gränsar till klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Till bostaden hör även ett källarförråd (4.5 kvm). Garageplats i huset finns just nu tillgängligt, säljarna lämnar ytterligare en plats vid flytt, här finns laddplatser genomgående.

Köp av bostad i föreningen möjliggör för gröna bolån!

Närområdets utbud består bland annat av flertalet matbutiker, restauranger, apotek, skolor, förskolor, lekparker, närhet till vattnet (cirka 450 meter) samt goda kommunikationer och Nackareservatet med badsjöar och promenadstråk. Härifrån ligger även Gullmarsplan på gångavstånd.


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 873 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-05

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Virkesvägen såldes av oss 2024-02-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Virkesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.