Brunnsgatan 2A

Brunnsgatan 2A

Slutpris

3 300 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Brunnsgatan 2A


Slutpris
3 300 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Rymlig 2:a mitt i Sundbybergs hjärta

Välkommen till denna centralt belägna 2:a i Sundbyberg. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus hall med mycket bra förvaring tack vare inbyggd garderob och klädkammare. Köket är stilrent med skåpluckor i mörkt trä och beslag i rostfritt stål som snyggt matchar utrustningen. Här finns utrymme för matbord. Här finner du även utgången till bostadens trevliga balkong i soligt sydvästläge där du med fördel kan avnjuta trevliga sommarkvällar med utsikt över centrala Sundbyberg. Vidare in i vardagsrummet möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här får du utan problem plats med en större soffgrupp med tillhörande möblemang och kan duka upp långbord vid tillställningar. Det luftiga sovrummet rymmer dubbelsäng och förvaringsmöbler och har en lugnande grön nyans på väggarna. Badrummet är helkaklat och mycket fräscht.

Lägenheten är belägen mycket centralt i Sundbyberg. All tänkbar kommunaltrafik finner du ett stenkast från porten vilket gör att du smidigt kan ta dig fram på valfritt sätt. Pendeltåget går mellan Bålsta och Nynäshamn med endast två stationer in till Stockholm City där sedan övriga pendeltågslinjer och samtliga tunnelbanelinjer går. Tunnelbanans blå linje når du direkt från Sundbybergs station och här går även spårvagn mellan Sickla och Solna. Bussar går mot bland annat Bromma flygplats, Danderyds sjukhus och Karolinska sjukhuset. I Sundbybergs centrum hittar du även flertalet restauranger och barer samt matbutik, allt för att kunna möta dina vardagliga behov. Är du naturmänniska har du Lötsjön och Råstasjön på gångavstånd med trevliga promenadstråk, parker och utegym.


Boarea
63 kvm
Avgift
4 453 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-02-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.