Sök Meny
Såld

Stockholm / Sundbyberg / Vintergatan 1, 5 tr

Nyproducerad hörnlägenhet om 45 kvm - med terrass & balkong!

Högst upp i huset, på våning 6 har ni nu ett unikt tillfälle att förvärva denna exklusiva och toppmoderna hörnlägenhet om 45 kvm som stoltserar med både terrass om ca 12 kvm samt balkong om ca 6 kvm som ramas in fint av himlen med utsikt över hustaken! En unik bostad som badar i solljus - med separat sovdel med plats för ordentlig säng, smakfullt modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som har direkt anslutning till terrassen med sol från tidig morgon till lunch och till balkongen med sol från lunch fram till solnedgång. Den yteffektiva planlösningen tillsammans med de stora fönsterpartierna och takhöjden om 2,75 m ger en härlig atmosfär och inbjuder till matlagning i köket och socialt umgänge i goda vänners lag. Vidare finner ni ett stort badrum med luxuös känsla med alla bekvämligheter som underliggande skön golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin & torktumlare med tillhörande arbetsbänk och hyllor. I övrigt bjuder hela lägenheten på vattenburen golvvärme. Här samsas stil, form och funktion samt påkostade materialval på bästa sätt. Detta är ett unikt boende som bara måste upplevas på plats!

Fastigheten bjuder på bekvämligheter som hiss från våningen ända ner till garaget där ni också finner två stora cykelrum, mindre verkstad, tvättstuga samt utgång till innergården.

Ett stenkast från Sturegatans livliga affärsstråk, utvecklar Tobin Properties ett nytt modernt bostadskvarter minuter från pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. Startskottet blir Vintergatan 1 och 3 som skapats tillsammans med prisbelönta arkitekterna Semrén+Månsson, med park, gårdar och takterrasser utformade av välrenommerade landskapsarkitekten Johan Paju. Idé och interiördesign har tagit fram i samarbete med nyskapande Koncept Stockholm som bland annat ligger bakom Story Hotel i Signalfabriken och gallerian MOOD i Stockholms innerstad. Endast tre minuters gångsavstånd till Solna Businesspark.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Sundbyberg
Vintergatan 1, 5 tr
Slutpris: 3 980 000 kr
Boarea: 45 kvm
Avgift: 2 227 kr/mån
Driftkostnad: 190 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 6 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Vintergatan