Runborgsvägen 10

Runborgsvägen 10

Slutpris

10 800 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Runborgsvägen 10


Slutpris
10 800 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

Eget orangeri - Fem sovrum - Garage - Laddbox - Nyrenoverat - Söderläge

Med attraktivt läge i det etablerade delarna av Täby Kyrkby ligger denna välplanerade 1-plans villa med en totalyta om ca 151 m² fördelat på 6 rum, orangeri och stor uteplats belägen i bästa sydvästläge. Utöver ovan angiven yta finns ytterligare ett vidbyggt garage om ca 30 m².

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. De sociala delarna uppmuntrar till umgänge och huserar med stora sällskapsytor, öppen spis orangeri och kök. Från vardagsrummet tar ni er ut till orangeriet och vidare till den stora uteplatsen med utrymme för både stor matgrupp, loungemöbler, grillen och det nedfällda SPA-badet. Köket med snickerier i en sober vit nyans erbjuder stora arbetsbänkar i svart granit och föredömlig förvaring. Köket har byggts med två ledord som genomsyrar hela utrymmet, det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig del att umgås på. Är du personen som hellre är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. Den smarta planlösningen gör att gränserna mellan ute och inne suddas ut och att röra sig mellan orangeriet, altanen köket och vardagsrummet blir en naturlig plats att umgås vid.

Den privata avdelningen är belägen i en avskild del av huset. Här finns fem ordentliga sovrum, varav mastersovrum med stor garderobsvägg samt egen utgång till altanen och SPA-badet. Stort helkaklat badrum som totalrenoverades av fackman 2018 med ett härligt badkar, samt en stor klädkammare med föredömlig inredning. Utöver detta återfinns en välkomnande hall, en nyrenoverad tvättstuga samt en gäst-WC.

Vidbyggt huset finns ett varmgarage med förråd och för dig som kör elbil finns laddboxen redan installerad.

Varmt välkommen till detta välplanerade 1-planshus med ditt egna orangeri och stor böljande tomt i bästa söderläge.

OBS! Besiktning av huset är beställd men ännu ej genomförd, om du är anmäld till visningen kommer detta att mailas till dig så snart det är klart.


Boarea/biarea
130/51 kvm
Driftkostnad
45 162 kr/år
Tomtarea
1 262 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-12-01

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Runborgsvägen såldes av oss 2021-12-01. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Runborgsvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.