Skogsvägen 14

Skogsvägen 14

Slutpris

14 500 000 kr


Lahäll— Täby

Skogsvägen 14


Slutpris
14 500 000 kr

Lahäll— Täby

Stor tomt - Nära kommunikationer - Outnyttjad byggrätt - 30-tals dröm

Välkommen till Skogsvägen 14 och detta underbara 30-talshus med alla rätta attribut. Huset är fördelat på 7 rum och har en boyta om ca 185 m² och är disponerat i två hela våningsplan samt ett souterrängplan.

Ogenerad tomt om 1 485 m² belägen i härligt sydvästläge. Området har en mycket generös byggrätt i detaljplanen vilket gör detta till det perfekta boende över tid då ni enkelt kan bygga ut huset om så behövs. Detaljplanen medger uppförande av ett bostadshus med en total byggnadsyta om 160 m² i två våningsplan. Utöver det finns även möjlighet att uppföra en komplementbyggnad med en byggnadsyta om ytterligare 50 m²

Bostaden har omsorgsfullt renoverats genom åren där alla de typiska attributen har bevarats eller återskapats. I samtliga rum återfinns ett vackert furugolv, stora spröjsade fönster med blåsta glas samt noga utvalda tapeter och färger som linjerar med den omtyckta stilen. Inget har lämnats åt slumpen.

På entréplanet finns en välkomnande hall, ett stort kök med vackra platsbyggda kökssnickerier i homogent trä och inredning i ask, en stor matsal i öppen disposition mot köket samt ett vardagsrum med vackert burspråk och öppen spis. Från köket finns en altandörr som leder er ut till en härlig altan i bästa sydvästläge. Samtliga rum har en väl tilltagen takhöjd.

En trappa upp välkomnas ni till den privata sfären. Här finns ett allrum som med fördel görs om till ytterligare ett sovrum, badrum och tre stora sovrum. På ovanvåningen har ni också tillgång till en balkong.

En trappa ner ligger souterrängvåningen med bland annat tvättstuga med badkar, wc, matkällare och ett allrum.

Huset har en väldigt låg energiförbrukning (se energideklaration) och bergvärmeanläggning ger er dessutom en fantastisk boendeekonomi.

Varmt välkommen till denna vackra 30-tals dröm med stor outnyttjad byggrätt.


Boarea/biarea
127/46 kvm
Driftkostnad
28 187 kr/år
Tomtarea
1 485 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-12-01

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Skogsvägen såldes av oss 2021-12-01. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Skogsvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.