Ropgränd 77

Ropgränd 77

Slutpris

6 550 000 kr


Skarpäng— Täby

Ropgränd 77


Slutpris
6 550 000 kr

Skarpäng— Täby

Radhus med södervänd tomt mot skogen

Välkommen till härliga radhus med perfekt belägenhet. Detta radhus erbjuder en unik kombination av rymlighet och närhet till naturen som kommer att få ditt hjärta att slå extra fort.

Med en stor uteplats som vetter mot ett lummigt grönt skogsparti blir detta hus en oas av lugn och ro. Här kan du njuta av den härliga södersolen, lata sommardagar och trivsamma grillkvällar med familj och vänner. Den generösa utomhusytan ger gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller bara för att koppla av och andas in den friska skogsluften.

Inne i huset möts du av en imponerande öppen planlösning som skapar en känsla av rymd och gemenskap. Här smälter köket, matplatsen och vardagsrummet samman i en harmonisk enhet, vilket gör det till det perfekta utrymmet för att umgås med familjen eller dina gäster. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus, samtidigt som de ger en fantastisk utsikt över den gröna omgivningen.

Med fem sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den nyrenoverade tvättstugan är både praktisk och stilfull med smarta lösningar som gör din vardag enklare och mer effektiv.
Beläget i det attraktiva område Skarpäng har du närhet till skolor, parker, shopping och bra kommunikationer. Du kan njuta av den fridfulla atmosfären och samtidigt ha enkel tillgång till allt du behöver för din vardag.

Tveka inte att ta chansen att på detta radhus. Ett hem där du kan skapa minnen och njuta av livet medan du omfamnas av naturens skönhet och modern bekvämlighet.


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
39 243 kr/år
Tomtarea
239 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Ropgränd såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Ropgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.