Johan Hallquist, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Roslags Näsby—

Täby
Roslags Näsby— Täby


Förberedd försäljning

Roslags Näsby— Täby

Stor renoverad villa med uthyrningsmöjlighet i centralt läge!


Referensnummer
591 443
Boarea
331 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta Johan för mer information kring .

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Roslags Näsby  i täby

Roslags Näsby

I Roslags-Näsby växer nya kvarter fram i den redan befintliga stadsdelen. Längst med Roslagsbanan skapas bostäder och service med varierande arkitektur och karaktär och där hållbarhet är i fokus. Här blir det möjligt att bo i många olika former och faser i livet på ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart sätt.

Grönskande parker och tak, torg, butiker och livsmedelsbutiker genererar en trivsam stadsmiljö där människor kan mötas och umgås. Med cykel- och gångavstånd till det mesta och flera öppna platser skapas både energi och aktivitet i området. I Roslags-Näsby är cykelvägar och promenadstråk av högsta prioritet. Stationen på Roslagsbanan ligger ett stenkast från kvarteren och på gatorna runtomkring oss finns hållplatser för flera busslinjer åt olika håll.


01
Fördelar med området
Cykelbanor Lugnt Utegym Tryggt Parker/Grönområden Bussar Gym Hippt Tågstation Hundvänligt Restauranger Lokal spårtrafik Växande område Barnvänligt Caféer

02
Närhet till matbutik, shopping och träning

En av fördelarna med Roslags Näsby är närheten till en mataffär, vilket gör det enkelt och bekvämt att handla dagligvaror. Att ha tillgång till en mataffär i närheten sparar tid och gör det lätt att hålla hushållet väl försörjt med färska produkter och andra nödvändigheter.

För dem som prioriterar sin hälsa och träning finns även ett gym i området. Detta ger invånarna möjlighet att träna och hålla sig i form utan att behöva resa långt. Det är praktiskt att ha ett gym på bekvämt avstånd för dem som vill ta hand om sin fysiska hälsa och välbefinnande.


03
Sport och fritid runt hörnet

Gym, dansskola samt ishall finns i närhet för den aktiva livsstilen.


04
Kommunikationer

Ytterligare en fördel med Roslags Näsby är närheten till Roslagsbanan. Denna tågförbindelse ger invånarna möjlighet att resa till Stockholm för arbete, nöjen eller kulturella aktiviteter, samtidigt som de har möjlighet att enkelt ta sig till Täby centrum för shopping och andra ärenden. Roslagsbanan erbjuder smidiga och bekväma kommunikationsmöjligheter och skapar en länk mellan Roslags Näsby och omkringliggande områden.


05
Roslag Näsby

Sammanfattningsvis erbjuder Roslags Näsby en rad olika faciliteter och fördelar för sina invånare, inklusive mataffär, gym, butiker och restauranger. Dessutom erbjuder närheten till Roslagsbanan både enkel tillgång till Stockholm och Täby centrum. Detta gör området till en bekväm och attraktiv plats att bo på.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Johan!

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.