Alliansvägen 16 / Gribbylund / Täby

Radhus i lugnt villaområde!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
96 kvm
Driftkostnad
41 000 kr/år
Tomtarea
137 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Alliansvägen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Alliansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte chansen att förvärva ett av de populära radhusen på Alliansvägen i Gribbylund. Bostaden är i gott skick och erbjuder en välplanerad planlösning med ett snyggt och renoverat kök med utrymme för matplats, tre bra sovrum, två badrum samt en optimal planlösning med trevliga sällskapsytor som gör det här till ett hem att trivas i. Planlösning går med enkla medel att göra om och utvinna ytterligare två sovrum på övervåningen om så önskas eller ett större vardagsrum på nedre plan. Bostaden är placerad i ett perfekt läge i området med härlig tomt med möjlighet för planteringar samt rymlig altan på både framsidan som baksidan som bjuder in till umgänge för hela familjen.

Här bor du på en bilfri gård med bland annat en trevlig lekplats samt att ett garage ingår till varje hus. Närhet till bra kommunikationer med buss som tar dig både till Mörby centrum för att där åka vidare med tunnelbanan eller Täby Centrum och dess utbud. Bra skolor och barnomsorg runt knuten samt Rönningesjön med badplats, 4H-gård och fina promenadstråk.
Denna bostad får du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gribbylund

Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och restauranger

I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restaturanger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via buss 605 och 609 som går mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund.

Familjeliv

I närområdet finns kommunala skolorna Myrängen & Löttingslundsskolan, friskolorna Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan, Läsargränds förskola, Pysslingen förskola Murgrönan samt Norrgårdens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.