Biblioteksgången 4

Biblioteksgången 4

Slutpris

2 800 000 kr


Täby Centrum— Täby

Biblioteksgången 4


Slutpris
2 800 000 kr

Täby Centrum— Täby

Stora 2:an + Tillgång till varmgarage via hissen + Inglasad balkong + Granne med Täby Centrum

I en av Täbys mest centralt belägna bostadsrättsföreningar ligger denna attraktiva och välplanerade tvåa om ca 68 m² med balkong. Dess läge gör livet enkelt då huset ligger med Täby Centrum som närmsta granne samtidigt som du har möjlighet att ta hissen direkt ner i varmgarage där plats går att hyra för endast 550kr/mån.

Vardagsrummet är tilltaget och möbleras fördelaktigt med både soffgrupp och matplats. Är ni i behov av ett extra rum kan ni med fördel dela av detta vardagsrum med exempelvis en industriglasvägg (se planlösning). Från vardagsrummet finns också utgången till den inglasade balkongen. Tack vare dess inglasning förlänger ni nyttjandeperioden högst betydligt. Här kan ni njuta av morgonkaffet och blicka ner över liv i rörelse på den bilfria Biblioteksågngen.

Det välplanerade köket med full maskinell utrustning ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet men kan även nås direkt från hallen. I köket finns också möjlighet att möblera med en matplats för fyra personer invid det stora fönstret.

Sovrummet är stort och rymligt med plats för dubbelsäng och klädförvaring har ni via en hel garderobesvägg. Här finns även plats för ett hemmakontor. Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och stor dusch. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd.

Här bor ni lugnt men samtidigt centralt i direkt närhet till Täby centrum och dess stora utbud av mataffär, caféer, restauranger, systerbolag och shopping. Goda kommunikationer både med bussförbindelser och roslagsbanan med restid in till Stockholm city på ca 15 min.

Varmt välkommen till en mycket attraktiv tvåa i hjärtat av Täby


Boarea
68 kvm
Avgift
3 786 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Biblioteksgången såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Biblioteksgången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.