Blockhusvägen
Blockhusvägen
Danielle Wallster, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Danielle Wallster

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Blockhusvägen
Skarpäng— Täby

Blockhusvägen


Förberedd försäljning

Skarpäng— Täby

Nybyggt Brf-radhus i Skarpäng med gavelläge och gemensam pool!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING,
KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFO!

+ Nybyggt 2021
+ Vattenburen golvvärme
+ Gavelläge
+ Modernt & Stilsäkert
+ Gemensam pool

Välkommen till detta moderna och stilsäkra boendet på Blockhusvägen 139
Bostaden erbjuder 132 kvm fördelat på två plan samt en trädgård om 488 kvm. Huset är mycket yteffektivt och präglas av stora fönsterpartier som ger ljusa och rymlig rum och fina utblickar mot den egna tomten.
Entréplanet är husets hjärta och sociala del med helkaklat badrum samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Detta gör plats för hela familjen eller det stora sällskapet. Rejäl kapphall för ytterkläder samt förråd i direkt anslutning till entrén som ger möjlighet att ställa undan barnvagn mm. Övre planet i bostaden fungerar som den mer privata oasen, med fyra rymliga sovrum, walk in closet, samt helkaklat badrum och tvätt.
Detta är ett boende för den kräsna, där ingenting har valts av slumpen och där samtliga färg och materialval går i en sober ton som skapar en exklusiv känsla och röd tråd genom hela bostaden.

Trevlig trädgård som tack vare det fina gavelläget ger möjlighet att njuta av solens strålar från morgon till sen kväll samt utrymme för mycket spring och lek.
Stor altan på både fram- och baksida, samt förråd och separat parkering för minst två bilar.

Milstena är ett nybyggt grönt område där de boende ska kunna få både umgänge och avskildhet. Husen är byggda av Aros bostäder.
Trädgårdsarkitekterna har tänkt ett varv extra för att skapa oväntade lösningar och tack vare att det endast finns en infart till området så skapas ett lugnt kvarter utan genomfartstrafik.
Denna bostad tillhör C-husen som är de bostäder som har mest villakänsla inom området eftersom de nås direkt från Blockhusvägen med egen infart.

Här bor du med närhet till mycket fina promenadstråk, lekplats grillplats, skog samt utegym och fotbollsplan. Omtyckta förskolor och skolor samt matbutik, pizzeria, sushi och postombud.
Goda kommunikationer med buss till Mörby Centrum där tunnelbanans röda linje tar vid.


Fler bilder och info kommer inom kort!


Referensnummer
545 371
Boarea
132 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta Danielle för mer information kring Blockhusvägen Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Skarpäng  i täby

Skarpäng

I populära Skarpäng bor du med närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vintertid. Skarpäng är ett tryggt och lugnt område med närhet till natur och en aktiv fritid.


01
Fördelar med området
Parker/Grönområden Badstrand Bussar Sport och friluftsliv Barnvänligt Motionsspår Lugnt Tryggt Butiksgata/köpcentrum Restauranger

02
Närhet till både matbutiker och shopping

I närområdet ligger Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik med postombud, pizzeria, sushi, salong samt frisör som bidrar till ytterligare trivsel. Täby Centrum ligger några minuters bilfärd bort, med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, systembolag, biograf samt flertalet butiker. Här ifrån har du även ypperliga kommunikationer med både buss och Roslagsbanan in till Stockholm city.


03
Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser vid rösjön.


04
Kommunikationer

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana samt Täby Centrum och dess utbud.


05
Familjeliv

I närområdet finns mycket bra förskolor och skolor såsom Rösjöskolan, Skarpängsskolan, Täby Friskola samt Förskolan Termiten.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Danielle!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.