Dianavägen 86

Dianavägen 86

Slutpris

8 500 000 kr


Gribbylund/Viggbyholm— Täby

Dianavägen 86


Slutpris
8 500 000 kr

Gribbylund/Viggbyholm— Täby

Högt och fritt belägen villa i mycket gott skick med en totalyta av 196 kvm.

Högt beläget med härlig utsikt finner ni en stor välplanerad och mycket välbehållen familjevilla med två fina uteplatser i sydväst och stor härlig trädgård på lugn återvändsgata. Läget och närheten till förskolor, skolor och Viggbyholm station gör den perfekt för barnfamiljen.
Entréplan med generösa umgängesytor med vardagsrum/matsal i vinkel om hela 46 kvm med utgång till stor balkong om 20 kvm i soligt sydvästläge. Vardagsrum har fantastiskt ljusinsläpp via många fönster i två väderstreck och rummet flödar av ljus. Här ges även plats för det stora middagssällskapet. Intill matplatsen ligger ett vitt modernt kök med plats för många. Induktionshäll och takhängd fläkt samt kyl och frys, inbyggnadsmicro och varmluftsugn samt diskmaskin. Rymligt och ljust sovrum med parkett. Stor renoverad tvättstuga från 2015 intill köket, med moderna maskiner.
Hall med klädkammare. Helkaklat badrum med badkar, från 2008. Souterrängplanet är inrett med ett generöst allrum med utgång till altanen under tak. Fyra bra sovrum med parkett. Fräscht och stilrent badrum med dusch och en modern bastu. Stor klädkammare med klädstänger och två linneskåp. Spännande sluttande trädgårdstomt i två nivåer som inramas av staket och grönska. Naturliga och lättskötta planteringar med perenner och lökväxter såsom skillor, påskliljor, allium, vitsippor och gullvivor. Sluttning med frösådda olika ängsblommor som blommar från maj till juli. För den trädgårdsintresserade finns det även två fruktträd, silverpäron, doftjasmin, rosentry och ett flertal rhododendronbuskar. Grönområdet på andra sidan gatan är förlängning på Hästängen som angränsar till Rönningesjön.

Dianavägen är lugnt och högt belägen på återvändsgata med mycket lite biltrafik. Fastigheten ligger insynsskyddad på en skafttomt, vilket gör den idealisk för barnfamiljen. Natursköna strövområden invid Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats. Gångavstånd till förskolor, låg- och mellanstadieskola (Viggbyskolan) samt till högstadieskola (Bergtorpsskolan). Promenad/cykelavstånd till Täby centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum samt tre gymnasieskolor. Bra allmänna kommunikationer via buss och tåg, endast 5 min promenad till Viggbyholm Station där man med Roslagsbanan når Östra Station på 18 min.


Boarea/biarea
138/58 kvm
Driftkostnad
39 367 kr/år
Tomtarea
1 423 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-09-06

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Dianavägen såldes av oss 2017-09-06. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Dianavägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.