Drakskeppsvägen 12

Drakskeppsvägen 12

Slutpris

11 600 000 kr


Viggbyholm Sjösidan— Täby

Drakskeppsvägen 12


Slutpris
11 600 000 kr

Viggbyholm Sjösidan— Täby

Stor familjevilla i Viggbyholm, sjösidan, med fantastisk sjöutsikt!

Nu har vi glädjen att förmedla en stor villa med ett utmärkt Trippel A-Läge!

Välkommen till denna stora familjevilla om totalt 272 kvm fördelat på två plan i populära Viggbyholm, sjösidan! Här bor du med ett fantastisk läge med bland annat en utmärkt sjöutsikt ut över Värtan samt en rejäl uteplats i bästa sydvästläge där du kan njuta av solens strålar hela dagen. Trevliga och stora ytor som lämpar sig för den stora familjen och socialt umgänge.
Bostaden erbjuder totalt 6 sovrum, två helkaklade badrum samt gäst wc och ett trevligt kök med matplats i en öppen och social planlösning.
Rymligt vardagsrum med öppen spis för ökad trivsel och fönster i tre väderstreck som bidrar med härligt ljus och en trevlig utsikt ut över havet. Via skjutdörrar i glas från både vardagsrummet och köket så når du bostadens stora uteplats i ett utmärkt sol och sjöutsikts läge och som tack vare de stora öppningarna skapar en trevlig förlängning av huset och på så sätt även som ett ytterligare uterum på sommarhalvåret. Här kan du avnjuta en trevlig middag i kvällssolen samtidigt som barnen leker i trädgården. En trappa ner finner ni bostadens hobbyrum med öppen spis och möjlighet för mycket lek, separat entré, gästrum, tvättstuga samt mycket bra förvaringsutrymmen i form utav tre förråd.

Detta är ett hus utöver det vanliga, det vill ni inte missa!


Boarea/biarea
136/136 kvm
Driftkostnad
66 549 kr/år
Tomtarea
980 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-05-27

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Drakskeppsvägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Drakskeppsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.