Ellakrogsvägen 36

Ellakrogsvägen 36

Slutpris

8 400 000 kr


Ella Park— Täby

Ellakrogsvägen 36


Slutpris
8 400 000 kr

Ella Park— Täby

Stor 40-tals villa om totalt 226 kvm i populära Ella Park!

Sänkt pris!
Välkommen till denna stora familjevilla om totalt 226 kvm fördelat på två plan i populära Ella Park med stort dubbelgarage om 37 kvm med elstyrda dörrar samt elbils-laddare.
Fastigheten erbjuder ett fantastiskt kök utöver det vanliga med praktisk köksö och utrymme för en stor matplats. Här har man valt att öppna upp till nock som bidrar till en härligt rymd och tack vare den öppna och sociala planlösningen så är detta ett hem som passar perfekt för stora familjemiddagar och bjudningar. Rymligt och ljust vardagsrum med fönster i tre väderstreck samt med den extra trevnadsfaktorn med en mysig öppen spis med insatskamin. Bostaden har idag 4 st sovrum men som med lätthet går att göra om till 5 sovrum om så önskas. Helkaklat badrum som har både bubbelbadkar och dusch samt en helkaklad wc på övervåningen.
Uteplats med stort trädäck som rymmer både spabad och loungedel samt utrymme för matplats under den lummiga pergolan. Plan och fin trädgård med flertalet planteringar och utrymme för mycket spring och lek i ett privat och ogenerat läge. Här kan du njuta av solens strålar hela dagen!


På promenadavstånd finns det lekplats, skolor, fotbollsplan och utegym. Närmaste mataffär ligger vid Rösjöhallen bara några minuter från huset. För den fritidslystne finns det gott om löparspår och promenadstråk i närområdet.
På sommaren cyklar man enkelt till Rösjön med både bryggor och barnvänlig strand. Täby Centrum med all daglig service finns också inom cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss till Mörby Centrum för att där ta sig vidare med tunnelbanans röda linje.

Detta hus vill du inte missa!


Boarea/biarea
179/47 kvm
Driftkostnad
52 340 kr/år
Tomtarea
926 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-10-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Ellakrogsvägen såldes av oss 2022-10-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Ellakrogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.