Gråstensvägen 16

Gråstensvägen 16

Slutpris

10 565 000 kr


Vallabrink— Täby

Gråstensvägen 16


Slutpris
10 565 000 kr

Vallabrink— Täby

Stor totalrenoverad familjevilla i populära Vallabrink!

+ Totalyta om 206 kvm.
+ Högt och ljust läge.
+ Solceller med tillhörande batterier.
+ Omdränerat med platonmatta.
+ Nya fönster.
+ Exklusivt kök från HTH.
+ Renoverade badrum.
+ Omlagt tak.
+ Tilläggsisolerad vind
+ All el är omdragen.
+ Dubbelgarage samt 2 st laddboxar.
+ Lugn återvändsgata med vändplan.


Välkommen till detta magnifika & väl omhändertagna hem i Vallabrink, där varje kvadratmeter noga har renoverats och skapat både en fin elegans och komfort för hela familjen.
Med en imponerande totalyta om 206 kvm, dubbelgarage med dubbla laddboxar och med en generös tomt, så erbjuder detta hus en unik möjlighet till ett harmoniskt boende.

När du kliver in på det övre planet möts du genast av ett fantastiskt ljusinsläpp som strömmar in och ger rummet en förtrollande atmosfär. Det stora och nyrenoverade HTH-köket är en dröm för den matintresserade, komplett med påkostad maskinpark från Siemens och exklusiva bänkskivor i granitkeramik. Köksön är inte bara praktisk utan även en naturlig samlingspunkt för hela familjen under matlagningen. Från köket leder en dörr ut till den inbjudande balkongen i optimalt sydväst-läge, perfekt för avkoppling, grillning och sociala stunder.

Intill köket öppnar det stora vardagsrummet upp med stora fönsterpartier i tre väderstreck som fyller rummet med ljus och skapar en luftig känsla.
På entréplanet finns även en praktisk gäst-WC, ett rymligt sovrum, en bekväm tvättstuga och ett exklusivt badrum från 2016, inrett med dubbelhandfat, dusch och badkar – en oas av avkoppling och lyx. Kvalitetsdokument finns!

En trappa ner väntar en rymlig hall som binder samman våningsplanet och leder dig till ytterligare tre väl tilltagna sovrum.
Här finns också ett mysig allrum med stora fönster och en braskamin som skapar en inbjudande atmosfär under kyliga kvällar.
Ett renoverat duschrum från 2012 och ett stort förråd( ca 18 kvm ) erbjuder ytterligare bekvämlighet och förvaringsmöjligheter.

Genom dubbeldörrarna från hallen tar du dig ut till den stora och trevliga altanen på ca 73 kvm på baksidan av huset, där du kan njuta av solens strålar från morgon till kväll.
Med en lugn återvändsgata som granne och en stor tomt att utforska, är detta hemmet där vardagens stress förvandlas till rofylld lycka.


Här bor du med närhet till matbutik, flertalet förskolor och skolor inom gångavstånd samt bra kommunikationer med både buss och Roslagsbana.
Välkommen till ditt nya paradis i Vallabrink – där komfort och elegans möter varandra i perfekt harmoni.


Boarea/biarea
180/26 kvm
Driftkostnad
49 257 kr/år
Tomtarea
1 134 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-04

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Gråstensvägen såldes av oss 2024-07-04. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gråstensvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.