Hörnåkersvägen 19 / Gribbylund / Täby

Trevlig villa med bra planlösning

Slutpris
7 130 000 kr
Boarea
170 kvm
Driftkostnad
39 928 kr/år
Tomtarea
828 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Hörnåkersvägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Hörnåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Huset består bland annat av ett stort, nyrenoverat och stilrent kök med släta luckor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Här finns fyra sovrum samt ett lättmöblerat, rymligt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp. Badrummet är stort, fräscht och funktionellt med vägghängd wc, jacuzzi, kommod, handfat, förvaringsskåp, handdukstork och golvvärme.

Till bostaden hör en stor, trevlig och insynsskyddad uteplats med trätrall, markis och sol hela eftermiddagen och kvällen samt en trevlig, takbeklädd och mysig balkong med trätrall och sol hela eftermiddagen och kvällen. Från dessa platser kan man betrakta husets trevliga, barnvänliga och lättskötta trädgårdstomt med fruktträd, soligt sydvästläge, en vacker häck som skyddar mot insyn och många soltimmar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gribbylund

Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och restauranger

I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restaturanger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via buss 605 och 609 som går mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund.

Familjeliv

I närområdet finns kommunala skolorna Myrängen & Löttingslundsskolan, friskolorna Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan, Läsargränds förskola, Pysslingen förskola Murgrönan samt Norrgårdens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.