Hornblåsargränd 7

Hornblåsargränd 7

Slutpris

11 000 000 kr


Gribbylund— Täby

Hornblåsargränd 7


Slutpris
11 000 000 kr

Gribbylund— Täby

Högt läge + Härlig utsikt + 5 möjliga sovrum + Stor uteplats i bästa sydvästläge

Med sitt höga läge och trevliga utsikt i det etablerade villaområdet Gribbylund ligger denna stora villa med en totalyta om ca 200 m², fristående dubbelgarage, 5 möjliga sovrum och med stor uteplats belägen i bästa sydvästläge.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. De sociala delarna uppmuntrar till umgänge och huserar med stora sällskapsytor, kök, matsal intill varandra. Från vardagsrummet/matsalen finns också en utgång till en trevlig balkong som ligger under tak vilket gör att ni kan sitta ute även vid något kallare väderlek. Balkongen är dessutom sammanbyggd med den stora uteplatsen vilket gör det enkelt att ta sig mellan köket och uteytorna. Köket som från Ballingslöv har vita snickerier i klassisk stil och stora arbetsbänkar i vacker granit. Invid det trevliga burspråket i köket finns också en stor matplats för 8 person. Köket öppnar sedan upp mot matsalen och vidare mot det tilltagna vardagsrummet med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i tre väderstreck. Planlösningen är öppen och luftig men samtidigt avskild på ett effektivt sätt.

Den privata avdelningen är belägen i en avskild del. Här finns idag två ordentliga sovrum som enkelt görs om till tre ordentliga sovrum, varav master bedroom med stora skjutdörrsgarderober. Stort helkaklat badrum med både dusch och badkar. På husets nedervåning återfinns en stor välkomnande hall, ytterligare ett badrum, bastu med duschrum, välplanerade tvättstuga med groventré, klädkammare och matkällare. Här finns också ett stort allrum perfekt för barnen att leka i utan att störa de som är på ovanvåningen samt två stora sovrum varav det ena med en utgång till ytterligare en uteplats .

Varmt välkommen till detta härliga hus med ett högt och fritt läge i Gribbylund.


Boarea/biarea
185/15 kvm
Driftkostnad
40 988 kr/år
Tomtarea
1 140 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Hornblåsargränd såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Hornblåsargränd.

Boka värdering

Lisa Almgren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.