Kopparvägen 94

Kopparvägen 94

Slutpris

6 000 000 kr


Skarpäng— Täby

Kopparvägen 94


Slutpris
6 000 000 kr

Skarpäng— Täby

Stort radhus i populära & barnvänliga Skarpäng!

VISNING IDAG 14/9 INSTÄLLD!!


Välkommen till detta moderna och välplanerade radhus i populära och barnvänliga Skarpäng!
Bostaden är fördelat på tre plan och erbjuder en totalyta om 156 kvm. På entréplanet välkomnas du in i bostaden som har en öppen och social planlösning som bidrar med en luftig och ljus känsla.
Modernt och trevlig kök med bardisk samt utrymme för matplats invid fönsterparti, rymligt vardagsrum som du ledigt möblerar med både soffa samt matsalsbord och utgång till den stora balkongen i ett utmärkt sydvästläge med sol hela dagen!
Renoverad gäst wc samt generösa förvaringsmöjligheter i hallen. En trappa upp finner du tre bra sovrum, varav master bedroom har en separat klädkammare och ett nyrenoverat badrum från 2015 i en elegant och tidlös design.

På källarvåningen i huset erbjuds ett stort allrum med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet. Genom praktiska bokhyllor så har man avskilt en del av rummet och på så sätt utvunnit ett snyggt och praktiskt hemmakontor. Detta rum går med lätthet att göra om och på så´sätt utvinna ett utmärkt och separat tonårsrum om så önskas.
Helkaklat badrum med wc och dusch, renoverad tvättstuga samt två separata förråd för mycket goda förvaringsmöjligheter.
Utgång till uteplatsen på baksidan i sydväst och vidare ut till den trevliga trädgården där utrymme för planteringar samt mycket spring och lek ges.

Flertalet stora renoveringar har utförts så som nytt tak, nya fönster, nytt badrum mm.

Här har du förmånen att njuta av två uteplatser med altan, stor balkong, förråd samt fria parkeringar och eget garage i länga med elport.
Här bor du med närhet till bra förskolor, skolor, fina promenad och motionsspår, matbutik samt goda kommunikationer med buss som tar dig till både Täby Centrum samt Mörby Centrum och vidare med tunnelbanan.

Denna bostad vill du inte missa!


Boarea/biarea
133/23 kvm
Driftkostnad
48 100 kr/år
Tomtarea
124 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-14

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Kopparvägen såldes av oss 2020-09-14. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kopparvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.