Korsvägen 26 / Roslags näsby / Täby

Slutpris
2 275 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
2 412 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korsvägen såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Korsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och optimalt planerade 1:a om 36 kvm i populära Roslags Näsby! Bostaden präglas av stilrena färg och materialval där ingenting har valts åt slumpen samt en optimal planlösningen som du ledigt möblerar med både sovalkov, soffa, matplats samt utgång till den stora balkongen med sol hela dagen. Modernt och snyggt kök med goda förvaringsmöjligheter, praktisk köksö med exklusiv bänkskiva i Carrara marmor, helkaklat badrum från 2001, klädkammare samt säkerhetsdörr.
Här bor du med närhet till mataffär, fina promenadstråk, Täby Centrum samt mycket goda kommunikationer med bara några minuters promenadavstånd till Roslagsbanan som tar dig in till Tekniska Högskolan och Universitet på ca 15 min samt flertalet bussar i närområdet.

Denna fina lägenhet vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Roslags Näsby

I Roslags-Näsby växer nya kvarter fram i den redan befintliga stadsdelen. Längst med Roslagsbanan skapas bostäder och service med varierande arkitektur och karaktär och där hållbarhet är i fokus. Här blir det möjligt att bo i många olika former och faser i livet på ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart sätt.

Närhet till matbutiker och shopping

Roslags Näsby centrum erbjuder både mataffär, gym, café samt butiker och restaurang. En station bort med roslagsbanan så når du Täby Centrum med dess utbud.

Sport och fritid runt hörnet

Gym, dansskola samt ishall finns i närhet för den aktiva livsstilen.

Kommunikationer

I området finns mycket goda kommunikationer i form av Roslagsbanans två linjer som tar resande in till Stockholms Östra på cirka 15 minuter samt ett flertal bussar.

Familjeliv

I närområdet finns härliga promenadstråk och bland annat Grindtorpshallen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.