Lobacken 2 / Skarpäng / Täby

Välplanerad familjevilla

Slutpris
7 815 000 kr
Boarea/biarea
136/71 kvm
Driftkostnad
36 222 kr/år
Tomtarea
1 335 kvm
Rum
7,5 rum (5 sovrum)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Lobacken såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lobacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade familjevilla om 202 kvm i lugna och barnvänliga Skarpäng! Stor villa som erbjuder fem bra sovrum, praktisk tvättstuga med groventré, två helkaklade badrum, stort och socialt kök, väl tilltaget vardagsrum samt allrum med öppen spis. Altan i ett perfekt söderläge med utrymme för det stora sällskapet samt utgång från köket till den trevliga balkongen. Bostaden präglas av en plan och fin trädgårdstomt om 1335 kvm med utrymme för mycket spring och lek, förråd för redskap, asfalterad uppfart och dubbelgarage med plats för två bilar samt isolerat förråd för god förvaring.

Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, fina promenadstråk och grönområden med Mörtsjöspåret inom några minuters avstånd, badplats vid Rösjöbadet samt matbutik och goda kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration