Lövsångarvägen 23

Lövsångarvägen 23

Slutpris

5 100 000 kr


Ullna strand— Täby

Lövsångarvägen 23


Slutpris
5 100 000 kr

Ullna strand— Täby

Trevligt tvåplansradhus i natursköna Ullna Strand!

+ Genomgående fint skick
+ Möjlighet till 4 sovrum
+ Naturnära
+ Förskolor och skolor inom gångavstånd

Välkommen till detta fantastiska tvåplansradhus beläget i det natursköna och eftertraktade området Ullna Strand. Här får du möjligheten att förvärva en bostad som inte bara är en plats att bo på, utan en livsstil i samklang med naturen och bekvämligheten av ett modernt hem.

På det nedre planet erbjuds bostadens sociala ytor där du först möts av en rymlig hall med anslutande skjutdörrsgarderober och golv i klinker. Vidare in i bostaden finner du ett ljust och luftigt kök med matplats. Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa apparater och generösa arbetsytor. Här är matlagning en glädje!
Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Med en direkt utgång till den privata uteplatsen blir detta snabbt din favoritplats i hemmet. Uteplatsen är en perfekt plats för att njuta av trevliga grillkvällar, morgonkaffet eller för att bara koppla av. På den inhägnade gräsmattan ges utrymme för både de äldre och yngres intressen såsom lek och trädgårdsodling.
Det nedre planet erbjuder även ett praktiskt helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. För att ta vara på varje kvadratmeter har ett förråd skapats av utrymmet under trappan som leder till övervåningen.

På övervåningen finner du bostadens privata sfär. Här väntar tre rymliga sovrum, var och en perfekt utformad för vila och avkoppling. Möjligheten att skapa ett fjärde sovrum ger extra flexibilitet för din familj eller dina gäster. Här erbjuds även ett ytterligare helkaklat badrum.

Till bostaden hör ett externt förråd samt en parkeringsplats och en parkeringsplats i carport.

I natursköna Ullna Strand har du nära till naturen och grönområden för promenader och friluftsaktiviteter. Samtidigt är det enkelt att ta sig till stadens puls när du önskar det. Inom gångavstånd finner du förskolor och skolor samt goda kommunikationer.
Arninge Centrum når du inom en 5 minuters bilfärd där flertalet mat- och servicebutiker erbjuds.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska radhus i Ullna Strand.

Välkommen på visning - Välkommen hem!


Boarea
105 kvm
Avgift
4 890 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Lövsångarvägen såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lövsångarvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Amanda Brommels

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.