Ropgränd 42 / Skarpäng / Täby

Gavelradhus i populära & barnvänliga Skarpäng!

Slutpris
6 050 000 kr
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
48 800 kr/år
Totalareal
305 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ropgränd såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Ropgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta hemtrevliga och moderna gavelradhus i populära och barnvänliga Skarpäng! Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata med ett separat isolerat garage och två parkeringsplatser precis utanför huset. Här erbjuds du fyra rymliga sovrum, tilltaget vardagsrum med både soffdel och matsalsdel, två helkaklade badrum, tvättstuga samt ett nyrenoverat kök från Kvik 2017. Exklusiva färg och materialval med genomgående parkettgolv, modernt kök med granitskiva samt två uteplatser som bjuder in för umgänge. Tack vare det trevliga gavelläget så får ni här en större tomt och utrymme för mycket spring och lek.

Här bor ni med närhet till mycket bra förskolor och skolor, promenadstråk, badplats, mataffär samt goda kommunikationer med buss till både Täby Centrum samt Danderyds sjukhus och vidare med tunnelbanan.
Denna bostad vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration