Runslingan 61 / Täby kyrkby / Täby

Nyrenoverat radhus i barnvänligt område

Slutpris
4 675 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
43 400 kr/år
Totalareal
286 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Runslingan såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Runslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta nyrenoverade radhus i attraktivt, barnvänligt område med närhet till natur och Vallentunasjön. Huset är genomgående renoverat med nytt kök med köksö, nya ytskikt och nytt badrum på nedre plan och ny tvättstuga bl.a. Fina sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och tre stora sovrum, varav ett med balkong, på övre plan. Med enkla medel kan man även skapa ytterligare sovrum om det skulle behövas. På den lugna baksidan finns både uterum och uteplats och på framsidan finns altan, carport och förråd. Här bor ni med naturen som granne, men ändå nära mycket bra kommunikationer med buss och roslagsbana, närcentrum, flera skolor och förskolor och ett stort motionsutbud, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby Kyrkby

Täby kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och förskolor samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Idag präglas bebyggelsen av äldre bevarade sekelskiftesvillor tillsammans med nybyggen och radhusområden.

Närhet till matbutiker och shopping

I Täby kyrkby centrum finns både matbutiker, apotek, restauranger samt bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Naturlivet är rikt med strövområden och Vallentunasjön runt knuten. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot Kårsta och Stockholm Östra samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Runborg skola, Kyrkskolan, Byleskolan och Midgårdsskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.