Sandborgsslingan 15

Sandborgsslingan 15

Slutpris

8 750 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Sandborgsslingan 15


Slutpris
8 750 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

Modernt enplanshus i populära Täby Kyrkby!

+ Välplanerat Enplanshus
+ Byggår 2006
+ Vidbyggt garage
+ Vattenburen golvvärme
+ Totalyta om 158 kvm
+ Stor & plan trädgårdstomt!


Välkommen till ditt drömhus i hjärtat av Täby kyrkby med en totalyta om 158 kvm! Detta enplanshus, uppfört år 2006, bjuder på en modern standard och en design som balanserar elegans med bekvämlighet.
Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, helkaklat duschrum samt ett stort master bedroom med ett separat badrum och klädkammare, likt en on suite.

Köket är hjärtat av hemmet och här finner du en ljuvlig matplats, perfekt för gemensamma måltider. Från köket leder altandörren ut till den underbara uteplatsen, där du kan njuta av soliga dagar och skapa minnen med nära och kära.
De stora fönsterpartierna i det rymliga vardagsrummet släpper in naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär. Här når taket ända upp till nocken, vilket ger en känsla av rymd och lyx.

Denna bostad har inte bara stil och charm, utan även praktiska detaljer för det moderna livet. Tvättstugan är rymlig och bekväm, och dessutom har den en praktisk entré direkt till garaget, vilket gör vardagen smidig och effektiv.

Här bor du med närhet till omtyckta skolor som både Byleskolan och Skolhagenskolan samt populära förskolor så som Olympica, Lillabalder och Holmgårdens förskola för att nämna några inom promenadavstånd.
Här finns fina promenadstråk, lekplatser, skogsområden med elljusspår, utegym, pulkabacke samt nära IP med både fotbollsplaner, löparspår, innebandyhall mm.
Mycket goda kommunikationer med både buss samt Roslagsbanan som tar dig in till Östra Station på ca 20 min.


Boarea/biarea
131/27 kvm
Driftkostnad
46 596 kr/år
Tomtarea
1 203 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Sandborgsslingan såldes av oss 2024-02-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sandborgsslingan.

Boka värdering

Johan Hallquist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.