Täbyvägen 336C,1tr / Visinge / Täby

Lyxigt boende med radhuskänsla och med naturen som granne.

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
3 657 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Täbyvägen såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Täbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket smakfullt renoverad och yteffektiv 3:a om 73 m² i populära Visinge. Lugnt och tryggt område med härlig radhuskänsla samt bra kommunikationer med både buss och Roslagsbanan. Välskött bostadsrättsförening med låg belåning och låga avgifter vilket borgar för en trygg investering på sikt. Bara en kort promenad bort ligger ett litet centrum med Ica butik, läkarmottagning, pizzeria & kebab, thaimat mm. Närhet till skolor och förskolor. Finns dessutom hela tre fina grillplatser i området. Till lägenheten hör även två riktigt rymliga förråd, ett i hallen samt ett på hörnan av huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Visinge

Populära Visinge är ett eftertraktad område av både par som familjer, med närhet till Roslagsbanan runt hörnet och Täby Centrum i närområdet så finns allt man kan önska sig.

Närhet till matbutiker och shopping

Från Visinge är det en promenad eller kort biltur till Ica Dragonen, vårdcentral, frisörsalong och restauranger. I närområdet finns Täby Centrum som du når efter en frisk promenad eller en kort biltur där du har all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

I området finns det gott om promenadområden, skog och natur med löpspår, du har även fotbollsplan och tippen i Erikslund vilket är en populär backe för den som gillar löpning och intensiv träning men som till vintern omvandlas till den perfekta pulkabacken för barnen. Roslagsbanan går till Täby Centrum där du finner allt från gym till simhall.

Kommunikationer

Buss 616 som går till Täby Centrum och Roslagsbanan som tar dig hela vägen till Stockholm Östra.

Familjeliv

I närområdet finner ni Brinkens Förskola, Förskolan Marielund Vallatorpsskolan F-9, Brinkskolan F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.