Tiundagränd 1, 5tr / Täby Centrum / Täby

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 339 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-03-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tiundagränd såldes av oss 2017-03-16. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Tiundagränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tänk om man kunde bo mitt i Täby C, i en härlig lägenhet med högt läge och utan insyn? Det kan du nu. I en fastighet uppförd 2014, på 5 tr ligger denna moderna och välplanerade 3:a med stora fönsterpartier i två väderstreck som skänker ljus och rymd åt hela bostaden. Lägg där till en öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge, en balkong där du får grilla och hiss direkt ner till din personliga garageplats med egen laddningsstation så förstår du att denna lägenhet har allt man kan önska sig. Här bor du centralt med närhet till både Täby Centrum, goda kommunikationer samt fina grönområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.