Vallatorpsvägen 270

Vallatorpsvägen 270

Slutpris

6 900 000 kr


Vallatorp— Täby

Vallatorpsvägen 270


Slutpris
6 900 000 kr

Vallatorp— Täby

Renoverat kedjehus i absolut toppskick!

DETTA ÄR EN KOMMANDE FÖRSÄLJNING, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION!

+ Stor privat uteplats
+ Områdets bästa läge!
+ Renoverad tvättstuga 2022
+ Duschrum från 2016
+ Luft/luftvärme från 2019
+ Braskamin
+ Nya fönster
+ Taket byttes 2009

Välkommen till denna fantastiska pärla i Vallatorp – ett moderniserat kedjehus med en yta om 132 kvm och med en oemotståndligt lummig och insynsskyddad tomt.
Detta är det ultimata hemmet för den kräsne köparen som söker det perfekta sammanhanget mellan komfort, stil och funktion.
Med ett utav områdets absolut bästa lägen kan du ogenerat njuta av solens strålar hela dagen samt med skogen på baksidan som en utav dina närmsta grannar.

När du kliver in genom den rymliga hallen möts du av en omedelbar känsla av välkomnande och elegans.
Den stilrena renoveringen med noggrant utvalda färg- och materialval genomsyrar varje hörn och skapar en känsla av modern lyx.

Undervåningen imponerar med ett nyrenoverat duschrum som inte bara erbjuder funktionalitet, utan också en extra touch av lyx.
Ett sovrum som ger en fristad för avkoppling och ro men som med lätthet kan nyttjas som ett kontor om så önskas.
Den stora vardagsrummet är hjärtat i hemmet och utrustat med en braskamin som inte bara skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar, utan också ger extra värme.
Genom glasdörren når du den underbara uteplatsen på baksidan, en plats där du kan njuta av solens strålar hela dagen och som rymmer större sällskap av vänner och familj.

Övervåningen är en oas av privatliv och komfort. Här finner du inte mindre än tre rymliga sovrum som alla bjuder in till avkoppling och återhämtning.
Ett väl tilltaget allrum ger utrymme för lek, arbete eller bara tv-mys i soffan . Helkaklat badrum med badkar och dessutom erbjuder övervåningen en perfekt plats för ett hemmakontor där kreativiteten kan flöda.

Sammanfattningsvis är detta moderna kedjehus en dröm som blivit verklighet.
Med sina stilrena renoveringar, generösa ytor och en tomt som bjuder in till avkoppling och underhållning, är detta hemmet som överträffar alla förväntningar.

Trevligt och lugnt område med ett gemensamt poolområde som är mycket uppskattat under sommarens soliga dagar samt kvartersgård som går att låna!
Här bor du i lugnt barnvänligt läge och med närhet till både skola, förskola, mataffär, goda kommunikationer samt fina promenadstråk längs åkrar och skogsområden.
Missa inte chansen att äga denna pärla i Vallatorp – ett hem att älska och leva i.


Boarea/biarea
132/4 kvm
Driftkostnad
49 472 kr/år
Tomtarea
341 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-04-22

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Vallatorpsvägen såldes av oss 2024-04-22. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Vallatorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.