Tornslingan 43 / Trångsund / Huddinge

Välkommen till en välplanerad 3:a med fridfullt läge i Trångsund.

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 306 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tornslingan såldes av oss 2018-08-28. Se alla våra försäljningar i Trångsund samt även på Tornslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trångsund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 3:a med fridfullt läge i Trångsund, men samtidigt bekvämt avstånd till centrum och kommunikationer. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett stort sovrum, ett mindre sovrum och stambytt badrum från 2010. Inglasad balkong med soligt sydvästläge med utsikt över föreningens gräsmatta, skogsparti och en mindre lekplats för föreningens medlemmar. Brf Tempeltornet har indraget bredband via bredbandsbolaget, fin lekplats, 3 lokaler och 45 lägenheter fördelat på 5 trapphus. Bra läge med promenadavstånd till centrum med kommunikationer, pendeltåg, bussar och service. Förskola ligger på andra sidan gatan och det är nära till skola i området. Även nära till flera badsjöar, grönområden och Farsta centrum med stort butiksutbud. Varmt välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration