Hemfosa hage 2 / Hemfosa Hage / Tungelsta / Haninge

Underbar stuga i charmiga Hemfosa Hage!

Slutpris
1 325 000 kr
Boarea
33 kvm
Driftkostnad
15 200 kr/år
Tomtarea
428 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hemfosa Hage såldes av oss 2020-07-04. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Hemfosa Hage

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hemfosa Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till mysiga Hemfosa fritidsområde som ligger i hjärtat av Södertörns mäktiga skogs-och naturområden! Med ett av områdets absolut bästa lägen finns detta välskötta fritidshus med prunkande trädgård som är omgiven av mäktig skog och naturens lugn. Hemfosa har, oaktat sitt lantliga läge, utmärkta kommunikationer med egen pendeltågsstation som på drygt 30 minuter når både Stockholm och Nynäshamn.

Huset är disponerat på ett plan med ett praktiskt loft om ca 30 m² där det finns gott om utrymme för sovplatser. Det välplanerade köket med takhöjd upp till nock, inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. I huset finns även två sovrum samt hygienrum där man med fördel kan installera en förbränningstoalett. Mulltoalett finns idag i friggeboden som även används som redskapsbod.

Tomten är en av de större i området och här kan man njuta av solen från tidig morgon till sen kväll och inte den allt så ovanliga synen av älgar, rådjur och ljudet av kvittrande fåglar. På soliga dagar kan man njuta av den soldränka altanen i sydväst läge och under blåsigare dagar kan man istället lata sig på den vindskyddade verandan.

Vatten finns tillgängligt i huset under april till oktober och ca 100 m från huset finns samfällighetens gemensamma duschhus där det finns ett flertal duschar och toaletter. Här kan man även hämta vatten under vinterhalvåret.

Fastigheten passar perfekt för den med gröna fingrar och trädgårdsintresse och här finns alla möjligheter att skapa sitt egna lilla paradis. Huset är gediget byggt från grunden och väl underhållet av en och samma ägare som njutit av huset de senaste 30 åren. Väl isolerat som ger en sval stuga på heta sommardagar.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan trivas i naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Varmt välkomna till en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hemfosa

Hemfosa är en liten ort med gles bebyggelse och vackra strövområden men har trots sitt lantliga läge en egen pendeltågsstation. Området ligger i hjärtat av Södertörn och omkring sjöarna Träsksjön och Transjön bjuds det på kuperade och vilda skogsmarker. Genom rikedomen på myrar, sumpskogar och hällmarker ger naturen ett orört intryck. Här kan du stifta bekantskap med fåglar som tjäder, orre, trana, duvhök och lärkfalk och du kan också plocka bär och matsvamp i all ostördhet. I den klara Transjön kan du ta ett svalkande bad.

Den vackra omgivningen

Genom rikedomen på myrar, sumpskogar och hällmarker ger naturen ett orört intryck. Här kan du stifta bekantskap med fåglar som tjäder, orre, trana, duvhök och lärkfalk och du kan också plocka bär och matsvamp i all ostördhet. I den klara Transjön kan du ta ett svalkande bad. Här är man alltid omgiven av storslagna skogar, milslånga vandringsleder och ett aktivt hästliv med ett flertal stall, möjlighet till ridning av islandshästar och mycket mer.

Kommunikation

Pendeltåg ligger en kort gångpromenad bort som tar en till Stockholm C på 40 minuter och till Nynäshamn på 20 minuter. OBS! För att ta sig till Hemfosa med bil behöver man åka via Sorundavägen. Avfarten från väg 73 direkt till Hemfosa är blockerad.

Affärer och butiksutbud

I Tungelsta finns ett flertal restauranger samt mataffär och i Västerhaninge C finns ytterligare mataffärer samt Systembolag. I Handen C finns ett mycket generöst butiksutbud med klädbutiker, mataffärer, butiker, bowling och mycket mer.

Haninge kommun

Hemfosa ligger i Haninge kommun, Sveriges största skärgårdskommun. Här bor men ungefär lika långt avstånd till Stockholm C:s stadspuls som Nynäshamns hav som öppnar upp mot kontinenten. Kommunen är, och har varit, i ett mycket expansivt läge där nya bostäder och arbetstillfällen ständigt skapas.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.