Hemfosa hage 2

Hemfosa hage 2

Slutpris

1 325 000 kr


Hemfosa Hage— Tungelsta— Haninge

Hemfosa hage 2


Slutpris
1 325 000 kr

Hemfosa Hage— Tungelsta— Haninge

Underbar stuga i charmiga Hemfosa Hage!

Varmt välkomna till mysiga Hemfosa fritidsområde som ligger i hjärtat av Södertörns mäktiga skogs-och naturområden! Med ett av områdets absolut bästa lägen finns detta välskötta fritidshus med prunkande trädgård som är omgiven av mäktig skog och naturens lugn. Hemfosa har, oaktat sitt lantliga läge, utmärkta kommunikationer med egen pendeltågsstation som på drygt 30 minuter når både Stockholm och Nynäshamn.

Huset är disponerat på ett plan med ett praktiskt loft om ca 30 m² där det finns gott om utrymme för sovplatser. Det välplanerade köket med takhöjd upp till nock, inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. I huset finns även två sovrum samt hygienrum där man med fördel kan installera en förbränningstoalett. Mulltoalett finns idag i friggeboden som även används som redskapsbod.

Tomten är en av de större i området och här kan man njuta av solen från tidig morgon till sen kväll och inte den allt så ovanliga synen av älgar, rådjur och ljudet av kvittrande fåglar. På soliga dagar kan man njuta av den soldränka altanen i sydväst läge och under blåsigare dagar kan man istället lata sig på den vindskyddade verandan.

Vatten finns tillgängligt i huset under april till oktober och ca 100 m från huset finns samfällighetens gemensamma duschhus där det finns ett flertal duschar och toaletter. Här kan man även hämta vatten under vinterhalvåret.

Fastigheten passar perfekt för den med gröna fingrar och trädgårdsintresse och här finns alla möjligheter att skapa sitt egna lilla paradis. Huset är gediget byggt från grunden och väl underhållet av en och samma ägare som njutit av huset de senaste 30 åren. Väl isolerat som ger en sval stuga på heta sommardagar.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan trivas i naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Varmt välkomna till en upplevelse på plats!


Boarea
33 kvm
Driftkostnad
15 200 kr/år
Tomtarea
428 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-04

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Hemfosa Hage såldes av oss 2020-07-04. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Hemfosa Hage.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.