Sök Meny
Såld

Tyresö / Barrskogsvägen 7, bv

Mycket bra planerad 2:a med uteplats i underbart sydvästläge!

Välkommen till en nyproducerad perfekt planerad 2:a med uteplats i underbart sydvästläge!

Lägenheten har ett fint stilrent fullutrustat kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som öppnar upp till många gäster, vardag som till fest. Stort helkaklat fräscht badrum med kombimaskin och dusch. Härligt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och utgång till den härliga uteplatsen där du kan sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Välkomnande hall med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt ytterligare en skjutdörrsgarderob längre in mellan badrummet och sovrummet.

Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats till Gullmarsplan eller direktbuss till centralstation i rusningstider eller så tar du bilen snabbt och enkelt till länsväg 229 som är en motorväg till Stockholm.

Du har även nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer och livsmedelsbutiker.

I Tyresö kommun så finns också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården.

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt och att samtidigt ha närhet till både natur och stadsliv?

Tillträde till lägenheten sker enligt överenskommelse. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Sponsrade länkar
Tyresö
Barrskogsvägen 7, bv
Slutpris: 2 395 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 3 423 kr/mån
Rum: 2 rum
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Tyresö / Barrskogsvägen