Sök Meny
Visningar
 • Måndag 23 januari 17:30-18:00

  Öppen visning

 • Söndag 22 januari 12:00-12:45

  Öppen visning

Boka visning
Tyresö
Barrskogsvägen 7, bv
Pris: Kalkyl 2 395 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 3 423 kr/mån
Rum: 2 rum

Nyproduktion / Tyresö / Barrskogsvägen 7, bv

Mycket bra planerad 2:a med uteplats i underbart sydvästläge!

Välkommen till en nyproducerad perfekt planerad 2:a med uteplats i underbart sydvästläge! Lägenheten har ett fint stilrent fullutrustat kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som öppnar upp till många gäster, vardag som till fest. Stort helkaklat fräscht badrum med kombimaskin och dusch. Härligt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och utgång till den härliga uteplatsen där du kan sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Välkomnande hall med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt ytterligare en skjutdörrsgarderob längre in mellan badrummet och sovrummet. Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats till Gullmarsplan eller direktbuss till centralstation i rusningstider eller så tar du bilen snabbt och enkelt till länsväg 229 som är en motorväg till Stockholm. Du har även nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer och livsmedelsbutiker. I Tyresö kommun så finns också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården. Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt och att samtidigt ha närhet till både natur och stadsliv? Tillträde till lägenheten sker enligt överenskommelse. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tyresö golf
Tyresö golf
Tyresö slott
Tyresö slott
Tyresö skärgård
Tyresö skärgård
Tyresö slottspark
Tyresö slottspark
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Kök Stilrent fullutrustat kök med bänkskiva, vita luckor och bänkbelysning, rostfri kyl/frys, helintegrerad diskmaskin samt induktionshäll, rostfri ugn och mikro. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum Härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Sovrum Stort sovrum med utgång till den härliga uteplatsen. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrum Helkaklat fräscht badrum med dusch och duschvägg i klarglas. Spegelskåp, WC stol och tvättställ med underskåp och två lådor. Kombimaskin med praktisk bänkskiva i laminat samt ett skåp ovanför. Halll Hall med mycket bra förvaring i två skjutdörrsgarderober, en vid ingången och en mellan badrummet och sovrummet. Uteplats Uteplats i bästa sydvästläge där du kan njuta för fullt!
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  54 kvm
 • Rum
  2 rum
Bilplats/Övriga byggnader
 • Garage: 14 st, 750 kr Mc.plats: 3 st, 200 kr Öppen p-plats: 43 st, 300 kr Öppen p-plats motorvärme: 3 st, 400 kr Hyra extra förråd: 5 st, 400 kr
Ekonomi
 • Avgift
  3 423 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Varmvattenanvändningen beräknas ligga på ca 130 kr per månad, men beror på hur mycket varmvatten som använts.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,2091%
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Avtal med Telia triple play ingår i avgiften med Bredband, TV och Telefoni. En digitalbox per lägenhet ingår. (Exkl. varmvatten).
Föreningen
 • Benämning
  Brf Skogskanten.
 • Allmänt
  Skogskanten består av 76 välplanerade bostadslägenheter och blir JMs sista etapp i Tyresö Skogsstad. Lägenheter har genomtänkta planlösningar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Förvaring finns i skjutdörrsgarderob eller klädkammare. Lägenheterna är 1 - 4 rum och kök stora och det finns ett stort urval utav mindre lägenheter. Huset består utav fyra trapphus och är 5 våningar högt samt källare. Alla våningsplan kan nås med både hiss och trappa. Det är entréer mot både kvartersgatan i söder och Njupkärrsvägen och genom den sistnämnda entrén ligger busshållplatsen endast en kort promenad bort. Tyresö Skogsstad kommer vara färdigställt under 2017 och då kommer området sammanlagt bestå utav 20 småhus och 226 lägenheter. Varje lägenhet har ett eget förråd i källaren inrett med hylla i förråd. Har du behov utav mer förvaringsyta finns det extraförråd att hyra. Cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd finns i husets källare. Postboxar är placerade i entrén vid varje trappuppgång och morgontidningen får du levererad till tidningsfacket som är placerat utanför lägenhetsdörren. Sop- och återvinningsrum finns vid entréerna i trapphus 10 och 12 där både hushållssopor, tidningar, kartong och plast slängs. Gemensamhetslokal. Föreningens styrelserum med WC finns i källaren i trapphus 12. Närområdet bjuder på ett stort utbud av skolor, fritidsaktiviteter med närliggande Tyresö Nationalpark och fina badplatser.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.