Barrskogsvägen 7, bv / Tyresö / Nyproduktion

Mycket bra planerad 2:a med uteplats i underbart sydvästläge!

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 423 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2017-01-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Barrskogsvägen såldes av oss 2017-01-25. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Barrskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Barrskogsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en nyproducerad perfekt planerad 2:a med uteplats i underbart sydvästläge!

Lägenheten har ett fint stilrent fullutrustat kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som öppnar upp till många gäster, vardag som till fest. Stort helkaklat fräscht badrum med kombimaskin och dusch. Härligt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och utgång till den härliga uteplatsen där du kan sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Välkomnande hall med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt ytterligare en skjutdörrsgarderob längre in mellan badrummet och sovrummet.

Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats till Gullmarsplan eller direktbuss till centralstation i rusningstider eller så tar du bilen snabbt och enkelt till länsväg 229 som är en motorväg till Stockholm.

Du har även nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer och livsmedelsbutiker.

I Tyresö kommun så finns också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården.

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt och att samtidigt ha närhet till både natur och stadsliv?

Tillträde till lägenheten sker enligt överenskommelse. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration