Länkvägen 6

Länkvägen 6

Slutpris

5 800 000 kr


Centrala Väsby— Upplands väsby

Länkvägen 6


Slutpris
5 800 000 kr

Centrala Väsby— Upplands väsby

Nyrenoverat 1-plans radhus med centralt läge

Välkommen till detta totalrenoverade radhus där du bara kan flytta in! Ett bekvämt boende i ett plan med tre badrum och fyra sovrum. Huset är helt nyrenoverat (2020) och vitvarorna i köket är helt oanvända. Badrummen är helkaklade och har golvvärme. Tvättstugan är rymlig och har även separat entré. Huset har ett härligt ljusinsläpp via de många fönstren och de infällda spotlightsen (LED) i taket ger en trevlig belysning i alla rum. All el är utbytt och ny elcentral installerad på utsidan, alla radiatorer är nya, fönstren bytta till 3-glas och alla vattenledningar/avlopp är utbytta. Taket är också nylagt, den putsade delen av fasaden är nymålad och träpanelen utbytt.

Trädgården på baksidan har förutom den nylagda gräsmattan ett generöst nybyggt trädäck i västerläge där du kan njuta av solen från eftermiddagen till sent på kvällen. På tomten finns också ett separat förråd på c:a 15 kvm där du har utrymme att förvara en hel del saker. På framsidan är det gott om plats för 4 bilar och det finns också möjlighet att bygga en carport.

Huset är centralt beläget med gångavstånd till centrum (10 minuter) där du förutom butiker, restauranger, apotek och systembolag har två stora mataffärer (ICA och Willy's). Närmaste förskola ligger c:a 50 meter från huset och där finns också busshållplats och Sigma centrum med bl a en ICA-butik, restaurang och bageri & café. I närområdet finns också Vilundabadet med simhall, motion- och sportanläggning. Hasselbadet ligger på knappt 250 meters avstånd och har utomhusbassäng som håller öppet under sommaren.

Välkommen på visning!


Boarea
157 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Tomtarea
482 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-10-05

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna radhus på Länkvägen såldes av oss 2021-10-05. Se alla våra försäljningar i Upplands väsby samt även på Länkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.