Åkervägen 12

Åkervägen 12


Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Åkervägen 12Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Hemtrevlig och stilfull villa i populära Älmsta!

Nytt pris!

Varmt välkommen till en hemtrevlig och stilfull villa mitt i populära Älmsta med generösa ytor för både familj och gäster!

Vid första anblick möts du av en välordnad och omhändertagen fastighet, den känslan följer med hela vägen från trädgård till husets alla hörn!

Huset är fördelat på två plan om 89 + 89m² i souterräng. Trevlig farstukvist som välkomnar dig hem till husets entréplan där du sedan möts av en välkomnade hall. Vidare så leds du av en passage som binder ihop samtliga rum på entréplanet. Två sovrum varav ett lite större, sobert helkaklat badrum, stort och luftigt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket. Modernt och praktiskt kök med nya vitvaror (förutom fläkten), trapp ned till källarplanet från vardagsrummet samt utgång till det fantastiska inglasade uterummet, byggt 2015 om ca 27m² placerat i rakt söderläge med flertalet soltimmar. Uterummet har isolerade väggar och tak. Uterummet kan även värmas upp med luftvärmepump under dom kallar månaderna och förlänger säsongen. Vidare från uterummet leds man till ett trädäck om ca 20m² med plats för möbler eller spa-bad om det så önskas, fin belysning som ger ett trevlig inslag om kvällarna. En trappa ned så finner du källarplanet med ett allrum /kontor, teknikrum, svalare förrådsdel, stor gillestuga som går att nyttja som ett sovrum. Praktiskt tvättstuga med duschdel samt gäst wc. Sovrum/kontor med egen ingång från parkeringen. Gammal garagedel som idag nyttjas som förråd.

Lättskött trägårdstomt om 1 579m² med bra plats för både lek och odling. Redskapsförråd om 10m², portabel bastu med el och vatten indraget.

Nuvarande ägarna har gjort flertalet bra renoveringar, läs gärna mer under renoveringar.

Lugnt och barnvänligt område i ett fint uppväxt villaområde med naturen och vackra Väddö kanal på bekvämt avstånd!

På krypavstånd når du Älmsta Centrum med välsorterad och omtyckt ICA-butik, busstorg med resa mot Björkö, Norrtälje, Stockholm samt Singö. Du finner även apotek. Du har den trevliga restaurangen Ankaret tvärsöver gatan. Här finns även förskola, låg, mellan och högstadieskola inom gångavstånd. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt förenings liv och välordnad anläggning för diverse sporter. Gym nås på 10 minuters promenad. Fin golfbana och båtklubb vid viken på bekvämt avstånd.

Orterna Hallstavik, och Grisslehamn når du på ca 20 minuters bilfärd, flertalet aktiviteter för både barn och vuxna. För att nämna några så har du barnvänligt och populära utomhusbad i Hallstavik, omtycka Eckerö linjen i Grisslehamn med båtturer till Åland, men mer finns där till!
Distans:
- Grisslehamn ca 17km
- Hallstavik ca 21km

Kommunen har i för övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde enligt överenskommelse.


Boarea/biarea
89/89 kvm
Driftkostnad
20 629 kr/år
Tomtarea
1 579 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-11-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Åkervägen såldes av oss 2023-11-19. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Åkervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad