Hagenvägen 8

Hagenvägen 8

Slutpris

5 125 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Hagenvägen 8


Slutpris
5 125 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med strålande sjöutsikt.

Med en strålande utsikt över Väddöviken från både hus, altan och tomt ligger detta nyrenoverade vinterbonade fritidshus om 75 kvm högt och soligt beläget på en strandnära trädgårdstomt om 2125 kvm bara 100m från stranden, den delade bastun och bryggan med segelbåtsdjup.

Huset som de senaste åren renoverats med nya fönster (2020), ny badrumsinredning & målning utvändigt (2021), kök (2022) har ett högt och fritt läge med strålande sjöutsikt över Väddöviken. Här är det genomgående ljusa moderna materialval, internet via fiber, generös, öppen planlösning med högt i tak och golvvärme i kök, vardagsrum, hall och badrum. Från vardagsrummet når man den stora altanen mot vattnet med infälld badtunna genom stora glasade dubbeldörrar. Här finns också ett stort inglasat uterum med anslutning från köket och vacker sjöutsikt.

Den fina tomten har ordnad uppfart och stora lättskötta gräsytor och ett härligt sjönära läge med bara 100m till den gemensamma, stranden, bastun och bryggan som delas på 5 hus. Här finns en gäststuga om ca 10 kvm med vidbyggt förråd och en bastu med relax om ca 25 kvm. Hagenvägen är kanske det populäraste området i Ortala, här delar 5 fastigheter på en mysig strand, en fin brygga med segelbåtsdjup och en vedeldad bastu.

Ortala - med ca 5 km från Älmsta centrum når du natursköna Ortala som löper längs med vackra Väddöviken. Här finns en blandad bebyggelse av äldre och nyare hus, trevliga vandringsstråk, svampskogar, det omtyckta badet Bornan med fin badstrand och närhet till Älmsta centrum.
Älmsta Centrum erbjuder en mycket omtyck och välsorterad ICA Supermarket, apotek och populära restaurangen Ankaret. Utanför Älmsta finner du omtalade Bondes Glasskalas och burgare med fina delikatesser.
Orterna Hallstavik, och Grisslehamn når du på ca 10-15 minuters bilfärd, flertalet aktiviteter för både barn och vuxna. För att nämna några så har du barnvänligt och populära utomhusbad i Hallstavik, omtycka Eckerö linjen i Grisslehamn med båtturer till Åland, men mer finns där till! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn, närmaste busshållplats ligger vid vägen i början av området och tar dig vidare till Älmsta eller Hallstavik.
Distans:
- Älmsta ca 5 km
- Grisslehamn ca 13 km
- Hallstavik ca 14 km


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
28 700 kr/år
Tomtarea
2 125 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hagenvägen såldes av oss 2022-03-25. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Hagenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.