Havsskogen Hasselvägen 3 / Havsskogen / Väddö / Norrtälje

Rejält vinterbonat fritidshus med moderna ytskikt!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
18 060 kr/år
Totalareal
2 255 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-29
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Havsskogen Hasselvägen såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Hasselvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havsskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta havsnära vinterbonade fritidshus om ca 86 kvm på en stor natur/trädgårdstomt om 2255 kvm med plana gräsytor för lek och spel samt en helt insynsskyddad solig baksida med altandäck, planteringar och berg i dagen.

Huset har en fin planlösning med tre bra sovrum, badrum, toalett samt kök och vardagsrum i öppen plan. Här är det genomgående moderna fräscha ytskikt och hela det välutrustade köket är nytt från 2009. I vardagsrummet finns en mäktig murad spis med insats som värmer huset vintertid. Stor altan i söder och väster, delvis under tak som nås från både vardagsrummet och det stora sovrummet.

Framsidan av tomten är en stor plan gräsmatta som passar perfekt till sommarens lekar och spel medans den soliga, insynsskyddade baksidan består av berg i dagen, planteringar och ett altandäck som löper längs huset.

Från tomten når man lätt klipporna vid havet bara ca 480 m bort. Längs havet närmast huset finns både vackra solklippor, mindre stenstränder, och vikar där man kan dra upp en mindre båt. Ca 1,2 km från huset ligger den fina skottviken med vacker sandstrand. Det finns även möjlighet att hyra båtplats i flisbergen ca 1 km bort. I Havsskogens tomtområde finns även ett populärt poolbad, klubbhus och fotbollsplan.

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration