Havsskogen Hasselvägen 3

Havsskogen Hasselvägen 3

Slutpris

1 900 000 kr


Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Hasselvägen 3


Slutpris
1 900 000 kr

Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Rejält vinterbonat fritidshus med moderna ytskikt!

Välkommen till detta havsnära vinterbonade fritidshus om ca 86 kvm på en stor natur/trädgårdstomt om 2255 kvm med plana gräsytor för lek och spel samt en helt insynsskyddad solig baksida med altandäck, planteringar och berg i dagen.

Huset har en fin planlösning med tre bra sovrum, badrum, toalett samt kök och vardagsrum i öppen plan. Här är det genomgående moderna fräscha ytskikt och hela det välutrustade köket är nytt från 2009. I vardagsrummet finns en mäktig murad spis med insats som värmer huset vintertid. Stor altan i söder och väster, delvis under tak som nås från både vardagsrummet och det stora sovrummet.

Framsidan av tomten är en stor plan gräsmatta som passar perfekt till sommarens lekar och spel medans den soliga, insynsskyddade baksidan består av berg i dagen, planteringar och ett altandäck som löper längs huset.

Från tomten når man lätt klipporna vid havet bara ca 480 m bort. Längs havet närmast huset finns både vackra solklippor, mindre stenstränder, och vikar där man kan dra upp en mindre båt. Ca 1,2 km från huset ligger den fina skottviken med vacker sandstrand. Det finns även möjlighet att hyra båtplats i flisbergen ca 1 km bort. I Havsskogens tomtområde finns även ett populärt poolbad, klubbhus och fotbollsplan.

Välkommen på visning


Boarea
86 kvm
Driftkostnad
18 060 kr/år
Tomtarea
2 255 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Hasselvägen såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Havsskogen Hasselvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.