Hemviksvägen 5 / Lervik / Väddö / Norrtälje

Fritidshus på Väddö med båtplats!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
12 029 kr/år
Tomtarea
3 876 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hemviksvägen såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Hemviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lervik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor, havsnära naturtomt om 3 876 m² ligger detta fritidshus på ca 40 m². Här finner vi även ett rymligt gästhus med v-rum, kök samt ett mindre sovrum.

Huset har en härlig känsla med vardagsrum med härlig rymd och braskamin centralt placerat. Rymlig överbyggd altan med fint solläge för varma sommardagar. Fastigheten ligger en kort promenad till havet där samfälligheten erbjuder egen båtplats . Här nere finner vi också samfällighetens egna sandstrand med badbrygga. En härlig oas, uppskattad av både stora och små. En fantastisk plats att tillbringa soliga sommardagar!

På tomten finns också en förrådsbyggnad med plats för trädgårdsredskap samt ett gästrum. För den som vill finns flera möjligheter att utveckla detta vidare.

Fastigheten har ett mycket bra läge på Väddös västra sida med cykelavstånd till välskött ICA-affär. Med cykel tar ni er enkelt, rakt österut, även över ön där fantastiska Ålands hav öppnar upp sig och också erbjuder fina badmöjligheter.

Att ta sig till Väddö är enkelt genom broförbindelsen och kommunalt reser ni lätt med SL-buss som stannar på promenadavstånd från fastigheten. Perfekt för gästerna som vill hälsa på!

Välkommen till en levande kultur- och jordbruksbygd i det mycket vackra skärgårdslandskapet på Väddö i Roslagen. En visning och ett hus ni inte får missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.