Mälbyhamnsvägen 7

Mälbyhamnsvägen 7

Slutpris

2 755 000 kr


Mälby— Väddö— Norrtälje

Mälbyhamnsvägen 7


Slutpris
2 755 000 kr

Mälby— Väddö— Norrtälje

Nybyggt, vinterbonat i vackert läge

Välkommen till detta fina nybyggda, vinterbonade fritidshus om 114 kvm med hög standard på en härligt högt och soligt belägen trädgårdstomt om 2018 kvm med stora gräsytor och strålande utsikt över åkrar, ängar kyrkan och en konstgjord sjö.

Det välbyggda huset har tre bra sovrum, badrum, kök, allrum och ett stort vardagsrum med utgång till den stora soliga altanen i söder och väster. Från det stora allrummet på övervåningen når man den fina balkongen i söder med storslagen utsikt mot kyrkan och sjön. Här har man tänkt på alla de små detaljerna, som tex en vackert platsbyggd trappa som rymmer ett förråd, badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin och torktumlare men även i teknikrummet är det förberett för tvättmaskin. Huset har även ljusa fräscha ytskikt med genomgående ekparkett golv, vita väggar och ljusa tapeter samt ett fint vitt kök med inbyggda vitvaror.Rejäl konstruktion med gjuten bottenplatta och välisolerade väggar samt uppvärmning med luft/luft värmepump och direkt verkande el.

Den fina tomten ligger med ett högt, fritt och soligt läge på toppen av en liten kulle med vacker utsikt över åkrar ängar, kyrkan och den lilla sjön. Här är det stora gräsytor för lek och spel, en ordnad uppfart för 3 bilar samt ett stort altandäck längs hela husets södra och västra sida.

Från huset når man enkelt SLbuss 637 mot stockholm vid kyrkan ca 800 m bort, det fina mälbybadet (komunalt bad) ca 1,4 km bort och havet vid mälbyhamn inom ca 3,3 km. Älmsta (ca 2,4 km) är närmsta tätort och erbjuder en mycket vvälsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, flera restauranger och skolor.

Välkommen på visning


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
13 900 kr/år
Totalareal
2 018 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mälbyhamnsvägen såldes av oss 2018-10-19. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Mälbyhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.