Ramviksvägen 60

Ramviksvägen 60

Slutpris

3 700 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Ramviksvägen 60


Slutpris
3 700 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Modernt och vinterbonat med havsutsikt

Välkommen till detta yt-effektiva fritidshus om 62 kvm med ljus, rymd och fantastiskt vacker havsutsikt på en välskött trädgårdstomt om 630 kvm med stora altanytor, fruktträd och plana gräsytor.

Huset rymmer tre bra sovrum, badrum med vattentoalett samt vardagsrum och kök i öppen plan med magiskt vacker havsutsikt i en modern och y-effektiv planlösning med ljusa, moderna ytskikt och taket öppet till nock. Ytskikten i huset har genomgående uppdaterats 2012 med fina massiva trägolv, vit panel i alla rum samt nytt kök och badrum. Utöver detta har taket bytts 2022, gästhuset renoverats, alla dörrar och fönster bytts. Runt hela huset och vidare till gästhus och bastu löper ett stort altandäck i en nivå delvis under tak med anslutning från sovrum, kök och vardagsrum.

Den fina trädgårdstomten består av en plan och fin gräsmatta med fruktträd och ordnade köksplanteringar, ett stort altandäck runt huset och fina välordnade stensättningar. På tomten finns även en friggebod som 2017 inretts med gästrum och bastu med vacker havsutsikt. Från huset och hela tomten har man en vacker havsutsikt över Björköfjärden och Barnens Ö på andra sidan vattnet. Mellan huset och vattnet sträcker sig Rörviks naturreservat med vacker natur, fin badplats och promenadvägar. Här betar sommartid får och/eller kor.

Rörvik är ett populärt fritidsområde där man har tillgång till båtplats (ca200m), badplats (ca 300m), gemensam bastu vid stranden (ca350m) och närhet till SLbuss mot Norrtälje/Stockholm (ca 850m). Från bryggan når man ut i en vacker skärgård med Barnens Ö, tvärs över fjärden, massor av fina badöar, stränder, fiskeplatser och den fina Väddö kanal. Närmsta affär finner ni i Älmsta ca 10 km, där det även finns flera restauranger, butiker, apotek, vårdcentral m.m. Huset och området har fiber, plogas vintertid och åretruntvatten i samfällighet vilket gör att ni kan nyttja huset året runt.

Välkommen till Rörvik!


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
40 500 kr/år
Tomtarea
630 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ramviksvägen såldes av oss 2023-04-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ramviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.