Rörviks udde 3

Rörviks udde 3

Slutpris

5 150 000 kr


Väddö— Norrtälje

Rörviks udde 3


Slutpris
5 150 000 kr

Väddö— Norrtälje

Sjöställe med brygga och sjöbod

Välkommen till detta fina sjöställe med strålande sjöutsikt, brygga och sjöviste i mycket privat läge på Rörviks udde!

Huset om 54 kvm har en helt optimal planlösning med tre bra sovrum, fräscht badrum och vardagsrum och kök i öppen plan. Från vardagsrum och kök har man strålande utsikt över den fina tomten ner till vattnet, bryggan, sjövistet och Bagghusfjärden. Här finns en matplats som rymmer den stora familjen, en fin kakelugn som värmer hela huset och modernt ljust och fräscht kök samt utgång till den stora soliga altanen. De tre sovrummen har genomgående ljusa ytskikt med ljusa trägolv, vita väggar och ett sovrum har plats för dubbelsäng. Badrummet som är renoverat 2002 har vitt kakel, klinkers, dusch, handfat och toatron.

Den plana och fina tomten om 2240 har stora gräsytor för lek och spel och ansluter fint mot den delägda marken mot vattnet där man har brygga och sjöviste. Som ägare av denna fastighet får man även 1/4-del av fastigheten 4:19 som omfattar halva Rörviks udde och disponerar "privat" marken framför huset ner till vattnet.

Vid vattnet finns en brygga med segelbåtsdjup, vedeldad badtunna och ett sjöviste om ca 10 kvm inrett som gäststuga.

Ca 1 km till SLbuss 645 och närhet till sjökrog vid Barnens Ö, Närmsta tätort är Älmsta ca 11 km bort med mataffär, apotek, restauranger, vårdcentral, skolor, m.m. Härlig skärgård med fina öar och badklippor direkt utanför bryggan.


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
15 180 kr/år
Tomtarea
2 240 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rörviks Udde såldes av oss 2017-08-31. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Rörviks Udde.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.