Senneby havsväg 65

Senneby havsväg 65

Slutpris

2 820 000 kr


Senneby haken Väddö— Väddö— Norrtälje

Senneby havsväg 65


Slutpris
2 820 000 kr

Senneby haken Väddö— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett vid havet

Välkommen till detta havsnära vinterbonade fritidshus om 64 kvm med vattentoalett och gästhus på en stor, öppen och solig trädgårdstomt om 2391 kvm bara ett stenkast från havet med en fantastisk sandstrand, klippbad och båthamn där båtplats ingår.

Huset har genomgående ljusa fräscha ytskikt, badrum med vattentoalett och tre bra sovrum varav ett med separat ingång. Här finns även ett modernt kök med rymlig matplats i öppen planlösning mot det stora härliga vardagsrummet med murad spis och utgång till altanen i perfekt västerläge. Stort härligt altandäck i soligt söderläge, förstukvist under tak och altan under tak i väster ger stora ytor att vistas på sommartid.

Den stora lummiga tomten har fina plana gräsytor för lek och spel samt ett öppet solläge i söder och väster. På tomten växer svarta och röda vinbär, två sorters krusbär, hallon och även äpple -och plommonträd. Här finns ett gästhus om ca 25 kvm med gästrum, tvättrum och snickarbod samt ett mindre trädgårdsförråd.

Från tomten når man enkelt havet med en fin liten naturlig vik som nyttjas som båthamn där man även har en plats samt vackra klippor vid havet med havtorn och magiskt vacker milsvid havsutsikt. Ytterligare ca 300m bort ligger den fina, långrunda sandstranden med kritvit silkeslen sand.

Ca 2,75 km till Sandvikens camping med kiosk, cafe/restaurang, lekplats, m.m. Ca 3.5 km till SLbuss 636 mot Stockholm/Norrtälje samt Väddö golfklubb med en fin golfbana. Ca 5 km till Älmsta med restauranger, affärer, välsorterad ICA supermarket, vårdcentral apotek mm.

Välkommen till ett fint hus i fantastiskt vacker havsmiljö.


Boarea/biarea
64/23 kvm
Driftkostnad
16 786 kr/år
Tomtarea
2 391 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Senneby havsväg såldes av oss 2022-06-22. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Senneby havsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.